Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Septembrie 2024
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Vremea
Varful Secarea Mare
Muntii Leaota
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Informatii despre munti Piatra Craiului. cateva intrebari (10)

dinac
dinac
Coarda

mihaiburo:e in regula,incantat de cunostinta!Cele bune!Cristi

Marți, 2 iunie 2009 - 06:45

mihaiburo
mihaiburo
Busola

@dinac - varianta corecta este Mihai Carpati.org

Luni, 1 iunie 2009 - 15:22

adrian.85yoyo
adrian.85yoy..

multumesc pentru informatii, nu sesizasem chestia cu Jurnalul Carpati.org Voi posta cu siguranta cand ma voi intoarce dar pe la sfarsitul lunii cel mai probabil, multam inca o data.

Luni, 1 iunie 2009 - 15:19

dinac
dinac
Coarda

Mihai(sau dl.Mihai?)are dreptate!Orice informatie despre trasee,marcaje,refugii,etc sunt binevenite!

Luni, 1 iunie 2009 - 14:54

dinac
dinac
Coarda

Salut!
1.Asa cum a spus si mike,sunt 13 km de drum plini de praf de calcar la greu;daca folositi masina,sa stii ca drumul a fost reparat integral pana la Plai(mi-a confirmat si unul din prieteni care aseara a venit de acolo).
2.Intra mai sus,in ghid-ghid montan-M.tii Piatra Craiului-refugii(8)-si selecteaza ref.Diana.Vei gasi un articol postat de mine recent.
3.Din pacate,nu stiu.
mike:intr-adevar e un pic mai usor circuitul pe drumul de tractor-chilii-diana-plai;numai ca eu l-am facut pe 23 mai a.c. exact invers...cam greut...si prima data...

Luni, 1 iunie 2009 - 14:51

mihaiburo
mihaiburo
Busola

2. - informatiile referitoare la refugiul Diana sunt noi. Despre reconditionarea lui poti citi chiar la datele despre acest refugiu; deasupra datei la care a fost facuta ultima actualizare este textul: "Activitate AMCCarpati.orge 15 noiembrie 2008 refugiul a fost reparat - Jurnal " acolo dai "click" pe "Jurnal".
PS - dupa ce te intorci din tura poti contribui si tu la actualizarea informatiilor scriind parerile tale Carpati.org

Luni, 1 iunie 2009 - 14:45

mike
mike
Rucsac

Da, din Zarnesti puteti iesi pe drumul de Plaiul Foii si cam la 500 m de ultima casa/spalatorie auto sau ce mai e acum pe dreapta veti avea un stalp indicator cu marcajul si timpul pana la Diana, via schitul de la coltii chiliilor. Apoi de la diana puteti cobori pe TG in 2 h in plaiul foii...tot circuitul ar dura cam 4 h jumate.

Luni, 1 iunie 2009 - 13:56

adrian.85yoyo
adrian.85yoy..

Multam fain, atunci o sa ma mai gandesc pe unde sa o luam. Vroiam sa ajung in Plaiul Foii. Am inteles ca e foarte fain peisajul pe acolo, dar de facut autostopul nu stiu, ca suntem vreo 6-7 si nu prea vreau sa ne separam...Poate mergem direct la Ref Diana din Zarnesti ca am vazut ca exista un traseu si asa.

Luni, 1 iunie 2009 - 13:52

mike
mike
Rucsac

1. 13 km lungi si plini de praf, drum forestier (mai bine un autostop decat sa il parcurgeti pe jos)
2. diana arata f bine proaspat refacut in toamna, saua funduri e bun si el, ref grind I e ok, ref grind 2, ca orice refugiu de creasta, priciuri ok de tabla, ultima data cam urat mirositor si f aglomerat.Insa langa nici unul din ele nu e apa la indemana.
3.gasesti ceva locuri de cort daca nu esti pretentios dar imaginea e cam dezolanta cu toti copacii aceia taiati.

Luni, 1 iunie 2009 - 12:37

adrian.85yoyo
adrian.85yoy..

Salutare, sunt nou pe aici. Am si eu cateva intrebari despre Piatra Craiului, as fi bucuros si recunoscator daca ar putea cineva sa ma ajute cu cateva sfaturi. As dori sa fac o tura de cateva zile in viitorul apropiat prin Piatra Craiului impreuna cu cativa prieteni dar niciunul dintre noi nu cunoste prea bine locul.

1. Drumul Zarnesti - Cabana Plaiul Foii cum arata? Este placut de parcurs pe jos? Am inteles ca pe acolo au acces si masinile, sper ca nu este ceva de genul Sinaia - Cota 1400?!

2. M-am uitat la refugii, dar nu mai sunt postate comentarii la ele de ceva timp, m-ar interesa in special sa stiu care mai este starea Ref. Diana, Ref din Saua Grind, Ref din Saua Fundurii si Ref Grind?

3. La Table se poate pune cortul?

Luni, 1 iunie 2009 - 12:26

Afisari: 1,056

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0478 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org