|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Am fost prin zona acum 3 ani; poate te ajuta urmatoarele informatii.
Pasul Oituz - Muntele Negru - pasul Oituz Izvor (pas aflat pe drumul asfaltat ojdula-pasul musat-tulnici) - am facut 5 ore, traseul usor, fara marcaj, unele probleme de orientare mai ales in primele doua ore, din cauza ca sunt drumuri forestiere care apar in padure si e greu sa alegi care e cel bun. Am avut cu noi GPS, iar inainte de tura am luat cateva coordonate de pe Google Maps, lucru care ne-a ajutat mult.
Pasul Oituz Izvor - vf. Inzapezitul Mare - 2 ore si jumatate - pana intr-o poiana mare de la nord de varf am mers pe poteca destul de clara, care aici s-a terminat Am urcat direct spre varf, care e impadurit, fara poteca. Probabil ca este o poteca de ocolire a varfului, insa noi nu am gasit-o.
Vf. Inzapezitul Mare - la sud de vf. Musat - o ora pe drumuri de care si poteci clare. aici e o poiana unde am innoptat. Cu cateva sute de metri inainte de poiana am dat in crucea rosie care vine de la pasul si vf. Musat.
De aici am continuat a doua zi spre sud, iar dupa 20 minute am ajuns la un stalp indicator, care arata spre nord marcaj banda rosie spre vf. Inzapezitul, iar spre sud, poaina Hartanul 15 minute - marcaje refacute acum cativa ani de asociatia Muntii Carpati. Deci probabil din varful Inzapezitul mai e un traseu marcat care te scoate aici, marcaj pe care noi l-am ratat.
Sper sa iti fie de folos aceste informatii.
Flaviu
Duminică, 22 februarie 2015 - 09:43