Dupa cunostintele mele nu se mai poate campa la Padina. Vezi de exemplu: https://adevarul.ro/locale/targoviste/camparea-zona-traditionala-padina-pestera-inter
zisa-amenzi-riscati-1_5ee732b15163ec4271e0bb93/index.html
Buna ziua ! am o intrebare : se mai poate campa in zona Cabanei Padina ? exista un camping amenajat in zona pe valea Ialomitei in aval de cabana Padina ? multumesc
salut. am si eu o mica intrebare stie cineva daca este vre-un camping la padina? as vrea sa fac o tura si nu am mai fost de ceva vreme .. si am auzit ca acolo s-ar fi facut un camping cat de cat ok...
Stiu foarte bine zona si anul trecut am stat cu cortul in padina 3 zile si in ficare noapte erau intalniri de gradul 3 ,dar credeam ca sa remediat problema ....asta e renunt la cort si dorm la padina
multumesc pentru raspunsuri
Da, da...e problema veche cu ursii acolo. La o adica poti sta cu o conditie: sa fii in mijlocul unei mari de corturi. Poate nu ajunge ursul la voi. Nu vine in fiecare seara dar multi se plang de urs. Fara probleme am dormit la Bolboci si Zanoaga. E putin mai incolo.
sambata viitoare vreau sa merg pana in padina . A mai fost cineva de curand ? cum mai sta treaba cu ursii ? vreau sa merg cu cortul si de aceea va intreb .....anul trecut eram sa o patesc acolo cu cortul asa ca .....
Luni, 14 septembrie 2020 - 19:59