Eu mai am si "Walter Kargel- Drumul Spre Culmi" explica traseele alpine din mai zone, dar cea mai detaliata zona este abruptul estic al Bucegilor. Pot sa iti mai vand un pont, cartea am vazut-o la anticariatul de la Dalles, din centru Bucurestiului, nu anticariatul de langa libraria NOI si sala Dalles ci la urmatoarea usa cand mergi spre Universitate, din nefericire nu mai tin minte saptamana asta daca am vazut-o. Deasemenea cartea lui Emilian Cristea se afla la anticariatul de pe str. Doamnei si costa 20 de lei. Se afla in ambele editii iar cartile par a fi noi.
Astazi mi-am facut timp pentru a merge la Montrek. Eram nerabdator sa cumpar " Dincolo de usa " nr. 2.
Spre satisfactia mea, pe langa revista dupa care ma dusesem, am gasit si Muntii Bucegi - drumetie, alpinism, schi - Walter Kargel.
Traseele turistice le-am facut pe toate, atat vara cat si iarna.
Acum, sunt interesat de traseele de alpinism, din Bucegi. Sunt incepator in alpinism, deci deocamdata, 1A si 1B.
Mai exista si alte harti / descrieri ale traseelor de alpinism ?
Exista vre-o harta sau carte a muntilor Bucegi, in care sa fie mentionate toate denumirile de vai, creste, hornuri, etc ?
Daca exista, de unde o pot cumpara ?
Andrei
Joi, 17 aprilie 2008 - 02:33