|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
separat de asta:
1. mod online (gratis) vs harta descarcata offline (bani/ abonament)
2. punct de interes cautat "de acasa" si salvat deja in ruta (pentru cache-uire si accesare, gasire rapida)
Si eu am o experienta mai veche impreuna cu @laurmatei unde-mi tot arata telefonul ca suntem in gol alpin pe undeva prin Lotrului (cautand sa reanjugem spre prejba) si noi inca balauream prin boschetareala, dar na asta tine si de precizia detectarii si de tipul de telefon. Repet faptul ca in ultima vreme s-a bagat semnal cam peste tot si au devenit si telefoanele cu mult mai performante si "destepte". Iar unele aplicatii au deja atat de multe optiuni incat poate fi o curba de invatare lunga pana sa ajungi la specificul personal de utilizare.
Ca inca o alternativa pe lista recomand si guru maps, pe care o utilizez mai mult pt. overlanding, gasit cai de acces auto.
Joi, 21 iulie 2022 - 14:21