Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Noiembrie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Decembrie 2025
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Vremea
Varful Gruiu
Muntii Calimani
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Evenimente Un fel de intalnire Carpati.org neoficiala :) (5)

lauramatei
lauramatei
(admin)

Salut, am ajuns azi aici, de pe munti. Vad ca interesul este scazut, asa ca...ne vedem daca ne vedem.

Joi, 3 iulie 2025 - 21:43

tesla4536
tesla4536
Caraba

Incerc si eu sa ajung Carpati.org

Vineri, 20 iunie 2025 - 21:32

senty
senty
(admin)

Ideea imi surade, dar nu promit/em nimic. Daca se aliniaza planetarele... Carpati.org

Vineri, 13 iunie 2025 - 21:34

victoranica
victoranica
Coarda

Hei !
Nu vreau sa promit nimic, dar as vrea sa ne revedem, asa ca, vorba unuia, "e o sanse" Carpati.org
Si vorba altuia, mai trist ca primul: tinem aproape !

Vineri, 13 iunie 2025 - 02:41

lauramatei
lauramatei
(admin)

Salut!

Amintindu-mi de intalnirea spontana si neasteptata a mai multor membri carpti.org intr-o vara in Vama Veche si rememorand si bucuria intalnirii noastre de asta vara de la Plaiul Foii, m-am gandit sa lansez aici o intrebare/propunere.

Cu ocazia festivalului de folk de la Brezoi (4-6 iulie), ma voi afla in zona in aceste zile. Nu sunt eu cea mai mare consumatoare de folk, dar cand vine vorba de a asculta si de a vedea pe scena clasicii genului, pe care ii ascultam cu totii cu placere de atata amar de vreme, de-am imbatranit si noi o data cu ei Carpati.org, imi face placere sa particip la eveniment, mai ales ca ma simt tare bine la festivalurile de la Brezoi, de fiecare data. Locul, oamenii care se aduna acolo, conditiile de campare si nu in ultimul rand muntii din jur, toate au facut ca, de cativa ani, sa fie un obicei sa petrec niste zile acolo in fiecare vara si sa ma simt ca acasa.

E o ocazie sa ne adunam, sa ne intalnim, daca doriti, sa ne revedem sau sa ne cunoastem, sa ne bucuram impreuna de atmosfera, putina plimbare, un pahar de buna-dispozitie si muzica faina. Desigur, participarea la eveniment presupune bilet de acces, iar camparea in campingul special amenajat presupune, de asemenea o taxa (care chiar merita platita, date fiind conditiile). Gasiti informatii pe internet. Eu nu intentionez sa promovez niciun eveniment, nu fac reclama Carpati.org.

Pe parcursul zilelor de sambata si duminica, putem avea un program care nu presupune nimic legat de festival, daca nu va intereseaza evenimentul. Puteti sa va cazati unde doriti sau sa nu ramaneti peste noapte.

Eu voi ajunge (sper; Doamne-ajuta!) in cursul zilei de vineri, 4 iulie, venind dintr-o lunga tura prin munti, deci nu stiu ora la care ajung, dar sper ca seara sa fiu prezenta la concerte. Voi campa acolo. Nu tin mortis sa mai merg pe munte si sambata Carpati.org, dar nu zic nu, daca cineva doreste sa facem sambata si/sau duminica o plimbare. Sau am putea doar sa ne intalnim in zona la un pahar de povesti, in cadrul sau in afara festivalului. Seara insa voi fi la festival, pentru ca de aceea ma duc acoloCarpati.org.

Intrebarea: mai sunt pe aici oameni interesati sa ne intalnim pe acolo in zilele acelea? Daca da, dati un semn aici. Daca se aduna cativa doritori, ma gandesc la un mod de a da unii de altii pe acolo si la ceva activitati care sa ne adune (niste repere concrete, ore, locuri).
Mesaj modificat de autor!

Miercuri, 11 iunie 2025 - 23:01

Afisari: 648

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0601 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org