Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Gropsoarele
Muntii Ciucas
#45  Inapoi 1 2 3 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Evenimente Carpati.org 20 (45)

ad078
ad078
(admin)

Multumim Rupi. Am facut un topic nou
https://www.carpati.org/forum/altele-12/intalnire_aniversara_carpati_org_august_2024-
5190/

Ca sa vorbim strict despre asta, acum ca e o certitudine.

Modific si la de actualitate

Vineri, 21 iunie 2024 - 15:10

rupi2003
rupi2003
Coarda

https://www.carpati.org/stire/intalnire_aniversara_carpati.org_august_2024/5154/
Cum nu e recomandat să se comenteze acolo, scriu aici: ar trebui actualizat și la De actualitate.

Vineri, 21 iunie 2024 - 15:01

lauramatei
lauramatei
(admin)

Ramaneti atenti, vi (ni) se pregateste ceva! Carpati.org
Da' sa nu spuneti ca stiti de la mine!...
Mesaj modificat de autor!

Luni, 17 iunie 2024 - 02:15

emile
emile

Salutare,
Propunerea mea este: 9-11 august (cum propune și Laura). Tabără de corturi la Zănoaga Stânei (Parâng). Acolo au loc 5 sau... 200 de corturi.
Dacă suntem muțomani adevărați nu trebuie să avem neapărat cortul lângă mașină (mai nou, așa-zișii muțomani trebuie să aibă neapărat cortul lângă mașină și să urce la cort cu 4x4 (gen Poiana Beletina, cu scaune, măsuțe pliabile și geantă frigorifică (termoizolantă)) ?!?!).

Vine cine are liber, cine poate, cine este om de munte !....
De la Cotul Jiețului unde lăsăm mașina (la asfalt) avem 4 ore de urcat cu un cort ușor în spate (cel mai ușor posibil cort!) (putem să facem și un concurs inedit pe pajiște, numit: ,,Cel mai ușor cort de pe cărările Carpaților,,). Aduc eu un cântar bun.
Sâmbăta traseu: Zănoaga Stânei - Roșiile - șaua Gruiu - Parângu Mare și retur; Duminica traseu: Zănoaga Stânei - Lacul Verde - Lacul Înghețat și retur.
Seara (și noaptea) așteptăm chitariști !. Nu ne deranjează nimeni acolo !
Fără rezervare, fără repartizări pe camere, fără avans, fără renunțări în ultimul moment, fără griji.... Hakuna matata!...

Măcar întâlnirile de vară ale carpatiștilor pot să fie la cort. La întâlnirile de iarnă se schimbă situația.
Oricum ,,Consiliul Adminilor,, trebui să se întâlnească pe Zoom, să analizeze toate propunerile și să decidă varianta cea mai potrivită. Ei pot să împace și verze, și capre, și lupi. Ei au ultimul cuvânt.
Și cât mai repede !.... Să putem trece în calendar!...

Joi, 23 mai 2024 - 15:01

mihaela
mihaela
(admin)

O cabana unde sa încapă multi oameni este Negoiu si mai este Dochia, dar in ambele se face discotecă daca mai ajung si alte grupuri.

Sub varful Ivănețu (din masivul omonim din Buzau) exista o poiana mare si frumoasa cu un izvor in apropiere. Se poate ajunge cu mașina aproape dar nu fix până in poiană.

As dori sa sugerez flexibilizarea datei pe considerente de prognoza meteo: adica sa existe o deschidere pentru a schimba wd-ul intalnirii daca in cel propus este vreme proastă.

Miercuri, 15 mai 2024 - 23:00

senty
senty
(admin)

Arunc si eu o propunere...
E cam departe de unii (ca si distanta) dar exista un camping la Lacul Rosu, bine... nu chiar pe langa lac, ci pe la intrare de cum vii de la Gheorgheni.
Campingul este pazit, dupa 22.00 nu intra nici nevasta administratorului, are spalator, toalete, dus cu apa calda (de la soare si boiler pe lemne), parau prin curtea lui... Apa ce curge la robinet parca nu e potabila, dar e un izvor prin apropiere, apoi se poate organiza lumea sa se aduca apa la un transport cu masina ceva. Exista foisoare, loc de foc, gratar... (berea si-o cumpara fiecare Carpati.org )
Am stat de cateva ori acolo.

Ce e frumos... fara manele, fara galagie (acum daca ar fi un grup organizat, cred ca s-ar admite ceva dezmat tarziu in noapte Carpati.org )
Trasee de miscat bocancii sunt spre Hasmas si nu numai, la alegere.

Soseaua trece pe langa (si poate fi un inconvenient dpdv al zgomotului). Evident exista un cost ca de camping (masina/cort/persoana).

Miercuri, 15 mai 2024 - 13:07

radmar
radmar
(admin)

Salutari dragi colegi, v-am urmarit tot timpul din umbra si acum intervin si eu in discutie Carpati.org

La Cumpana nu stiu daca sa mergem, pentru ca o sa facem autostopul pentru ursii de pe acolo. Nu as vota aceasta varianta, dar propun poienita de langa cabana Cuca, Iezer-Papusa.

De asemenea, august mi se pare ok.

Miercuri, 15 mai 2024 - 12:56

hana
hana
Coarda

Cred că Mihăiță a vrut să puncteze faptul că mai sunt muntomani care, din varii motive, nu pot dormi la cort (așa cum sunt muntomani care ar prefera să aibă mașina aproape de cort) și ar fi bine ca locul întâlnirii anuale sa fie in vecinătatea unei cabane, ca sa împăcăm cat mai multe capre, lupi și verze.
🙂

Miercuri, 15 mai 2024 - 12:18

lauramatei
lauramatei
(admin)

Daca se doreste la o cabana, propun sa-si faca fiecare rezervare.
Ca om care s-a ocupat de rezervari pentru ultima intalnire, va spun ca e greu sa rezervi cabana, sa-ti asumi ca o umpli, sa pui obrazul, sa stai cu jena sa nu ramana goala, pentru ca in ultimele zile incepe lumea sa renunte, iar la final sa-ti iei reprosuri ca n-a fost bine. N-a ramas goala atunci, dar grija, telefoanele, discutiile, asezarea in camere, stransul banilor etc...

Ca sa fie relaxant pentru toata lumea si fara responsabilitati, ori mergem intr-o poiana si gata, fie ca suntem 5, fie ca suntem 200, ori fiecare isi face rezervare si-l priveste.

Miercuri, 15 mai 2024 - 12:10

mihaita_39
mihaita_39
Coarda

Cabana Curmătura ?! Este loc și la interior și în exterior, pentru corturi. Are și izvor și ... budă. În plus, aproape-i pădurea ! Se poate mânca ceva cald, se poate bea ceva rece ... Este rost și de-un traseu, două ... trei Carpati.org Unele ușoare, altele mai greuțe, dar toate faine. Primesc și copilași, și ... cățeluși. După cum ați ghicit deja, io prefer un pat în căbănuță.

Altă idee: cabanele Cozia. Acolo se ajunge și cu mașina, și la bocanc. De preferat în toamnă, prin Octombrie, Noiembrie. Mai delicat cu apa, mai puține locuri pentru cort ...

Altă propunere: cabana Cheia, din Buila Vânturarița. Are de toate pentru toți.

Altă ... alternativă: cabana Piatra Singuratică, din Hășmaș. Izvor în apropiere, toalete în spatele clădirii, trasee, masă caldă, pătuțuri, corturi ...

Ar mai fi un resort dichisit pe malul lacului Vidraru, însă dețin prea puține informații despre el. Deocamdată. Undeva pe lângă Cumpăna, aceasta din urmă ea însăși o idee pentru adunare ...

Ce păcat de cabana Cânaia ! Era amplasată atât de fain !

Miercuri, 15 mai 2024 - 11:54

lauramatei
lauramatei
(admin)

Aoleu, dar ce pacate vrei sa faci la intalnirea aia?Carpati.org)

Eu zic sa ne oprim, ca suntem singurii care vorbim, sa mai lasam si pe altii Carpati.org.

Miercuri, 15 mai 2024 - 11:14

zentai
zentai
Coarda

@-Laura - în perioada 1- 15 august este Postul Adormirii Maicii Domnului. Eu doar zic. Pentru unii poate că este important.

Miercuri, 15 mai 2024 - 11:12

lauramatei
lauramatei
(admin)

Zentai, vezi ca scrisesem gresit pe acolo initial, tocmai ca nu 16, ca poate mai are lume Marii pe acasa, e liber 15, face omul punte cu 16 si vrea weekend prelungit pntru altceva, nu pentru intalnirea asta. Deci dimpotriva 9-11 e propunerea mea. Carpati.org. Am modificat intre timpCarpati.org)

Miercuri, 15 mai 2024 - 10:56

zentai
zentai
Coarda

@-Laura, nu era bășcălie. HPM a sărbătorit acolo, cândva, nu știu ce eveniment, pare-mi-se "Întâlnirea de iarnă". Am fost și noi. Au fost și alții. Eram mulți dar a fost OK.

Sunt de acord cu data. 16-18 august este excelent. "La Table" în Piatra Craiului, discutabil! Carpati.org Dacă dă o ploaie pe acolo...
Propunerea mea rămâne: un motel/hotel alpin/cabană, unde să avem confort (maxim).

Miercuri, 15 mai 2024 - 10:46

lauramatei
lauramatei
(admin)

Hai sa n-o dam in bascalie, cu hotelul Aplin din Rarau si alte d-asteaCarpati.org)), ca nu foloseste la nimic.

Pai daca e nevoie de actiune, eu nu stau mult pe ganduri si vin cu o propunere mai concreta. Ma scuzati, dragi admini, ca nu ne consultam inainte, caci stiu ca si acolo dureaza mii de ani pana se raspunde si pana vin pareri. Haideti sa ne consultam aici, ca nu-i nimic de ascuns.

Azi e 15 mai. Propun asa:
- Pana la 31 mai, ora 23.59, sa curga aici propuneri, pareri, argumente pro si contra etc, fara suparari Carpati.org. Ziua de 1 iunie e in weekend, nu stam de sedinteCarpati.org. Dar hai sa discute apoi adminii parerile propuse si pe data de 5 iunie sa venim cu o decizie finala, anuntata aici, oficial. Daca gasim ceva potrivit in propuneri, foarte bine. Daca nu, sa fie "La Table", in Piatra Craiului.

- Nu iunie-iulie, din motive de vreme instabila, furtuni puternice etc. Hai sa fie august. Nu 2-4 august, ca e festival de folk la Brezoi si poate sunt oameni care vor sa mearga acolo (despre a ne uni cu vreun festival, nu cred ca e o idee buna; daca vrei sa mergi la festival, vrei sa urmaresti concertele, nu sa stai de povesti cu lumea; daca mergi la intalnire cu lumea, vrei povesti, nu sa urmaresti concerte toata seara; plus costuri, aglomeratie etc). Nu 16-18, ca poate mai are lume Marii pe acasa, e liber 15, face omul punte cu 16 si vrea weekend prelungit pntru altceva, nu pentru intalnirea asta. Dar nici prea tarziu, ca vine toamna.

Hai sa fie 9-11 august.

E doar propunere tot ce zic aici. Daca gandesc ceva gresit, spuneti.

Miercuri, 15 mai 2024 - 10:39

zentai
zentai
Coarda

@-Laura, eu nu am ce să iau personal, căci nu am propus nimic! Carpati.org
Mi s-a părut doar bună locația propusă de Raluca dar din argumentele voastre se pare că sunt două mari probleme acolo, apa și "fiziologia".
Adevărat și ce spui tu, legat de treaba cu mașina. Chiar nu știu un loc care să se adapteze pe criterii.

Până la urmă, poate fi hotelul "Alpin" din Rarău, seara ne urcăm pe culme și cântâm cât ne ține lipsa somnului, apoi ne ducem în camere, unde avem apa și baia, a doua zi putem comanda mancare, pentru cei care vor. Dar unde cea mai ieftină cameră este 400 lei. Dar nici 20 de ani de carpați.org nu e puțin lucru! Carpati.org

La fel de bine poate fi și o cabană din Bucegi pe care s-o închiriem toată (alea de mai la poale, de-or mai fi deschise) etc.

Miercuri, 15 mai 2024 - 10:21

lauramatei
lauramatei
(admin)

Nu trebuie sa iasa nimeni din discutie. Spuneti parerea voastra, e ok. Nu se stie de unde vine o idee foarte buna. Iar daca apar argumente pentru care ideea pica, n-o luati personal, nu e vorba de ostilitate sau orgoliu, ci pur si simplu ne dam seama ca sunt inconveniente legate de locul propus si trebuie sa renuntam la acea idee.

Nu e bine totusi sa se ajunga cu masina exact acolo. Penrtru ca nu stii daca, find o poiana draguta unde se ajunge cu masina, n-o sa dai de vrun mare grup de giboni betivani care fac acolo un mare chef de-al lor si fac ca toate alea. Am patit asta in Apuseni cu ani in urma si n-a fost deloc bine. S-a lasat cu scandal, amenintari, chemat oficialii de la Parc etc

Miercuri, 15 mai 2024 - 10:07

zentai
zentai
Coarda

@-Laura - ce puțin, pe mine m-ai intuit bine. Carpati.org Aș prefera ceva comod. Dacă se poate să ies din mașină și să pun cortul "pe-acolo", ar fi maxim!
@-senty - da. Treaba cu buda este maxim de importantă. Nici asta nu trebuie lăsată la întâmplare.

Și eu cred că o să ies din discuție. Nu am supărare. Doar că am descoperit că nu sunt competent să organizez așa ceva. Nu am experiența de a organiza dinamica pentru un grup foarte mare. Dar dacă pot să ajut cu ceva...

Miercuri, 15 mai 2024 - 10:01

lauramatei
lauramatei
(admin)

Argumentul "apa" este cel mai relevant. Deci zona MGS nu este eligibila.
Zona Sibiului insa ma inspira teribil. Ne ajuta cineva cu o propunere?

Miercuri, 15 mai 2024 - 09:58

senty
senty
(admin)

Am fost la MGS, am stat si o noapte acolo. Este frumos, dar nu prea este de cort chiar langa casuta.
Ceva mai jos de casuta, mai sunt cateva locuri bune de cort, dar nu incapt prea multe. In apropierea casutei, chiar pe dealul Dejanilor (inainte de a cobora spre casuta), este loc plat, dar e la intaltime (vant, eventual descarcari electrice daca sunt). In astfel de conditii, cortul se poate pune oriunde, dar in preajma, am fi grupulete de cate 7..8 corturi, imprastiate pe unde se poate.
Apa... apa este adusa cu magarii sau cu spatele de cei de la casuta!

Un alt aspect, pentru o astfel de actiune trebuie intrebat si proprietarul/cabanierul daca este de acord pt asa ceva. Stiu de "fest"-urile de acolo, stiu ce se aduna in astfel de cazuri (ca am prins de doua ori asa ceva) si... nu sunt decat doua toalete (M/F) si padurea e departe Carpati.org.

Data desfasurarii evenimentului... e un compromis, unii vor putea veni, altii nu.

Miercuri, 15 mai 2024 - 09:54

Afisari: 2,006

#45  Inapoi 1 2 3 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Acest topic este inchis

0,0608 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org