Gabi, ideea e ca destinația sa fie accesibila pentru cât mai mulți în timp rezonabil.
Ori pentru cei din sud și est, este cam mare distanta pentru o ieșire de weekend.
Pentru întâlniri generale, se cauta locații mai spre centrul țãrii.
Recapitulam:
Central, spațios, acces la necesitãți (izvor, drum), vreme calda de cort (mai greu cu estimarea ploilor).
Sau Padiº - Poiana Glãvoi. Acolo-s de toate..dar mai ales loc larg, mici ºi bere!
ªi cine vrea ceva mistic are Portalul, cine vrea lipire de stâncã are Cheile Galbenei, cine vrea epic are avenurile ºi cine vrea streaming are muzica din poianã! Nici eu n-aº ºti ce sã aleg!
Cred, totuºi, cã aº începe cu micii ºi berea!
2-3 ore??? 😀 Eu ma gândeam la 5 minute maxim.
Corturile lângã mașini.
Cine vrea traseu se poate duce și mai sus.
Dar e o idee minunata sa vina și micuții carpatiști.
Un alt loc potrivit ar fi locul din vecinãtatea cabanei Brusturet.
Are izvor aproape și trasee spre Crai.
Puiuții de munțomani își pot scoate pãrinții la o plimbare prin Cheile Brusturetului pana la table. 😁
eu as "complica" si mai mult propunerea .. intalnirea sa fie intr-un loc accesibil si pentru tanara generatie ca altfel nu primim nici noi parintii "aprobarea" sa participam ... asa in limita a 2-3 ore de mers de la masina e numai bine
Revin cu propunerea de a ne întâlni anul acesta pentru Aniversarea comunitãții carpati.org, într-un weekend pe la sfârșitul primãverii, sa se încãlzeascã vremea sa putem sta la cort.
Și ca sã fie întâlnirea și mai atractiva putem veni cu o tema:
Targ de schimburi/ expoziție cu vânzare echipament montan, ca presupun ca toți avem lucruri bune și în plus de care am vrea sa scãpãm, iar alții am prefera sa gãsim ceva la un preț rezonabil. Unde mai pui ca salvam un pic și planeta prin reciclare.
Pentru asta ar fi ideal un loc unde putem ajunge cu mașinile sau în apropiere, sa nu caram mult la bagaj.
Într-un an s-a organizat o întâlnire pe Valea Dalghiului Întorsura Buzãului, dar dacã aveți și alte propuneri sunt binevenite.
Ce pãrere aveți?
Impuscam mai mulți iepuri dintr-o loviturã?
Ori pentru cei din sud și est, este cam mare distanta pentru o ieșire de weekend.
Pentru întâlniri generale, se cauta locații mai spre centrul țãrii.
Recapitulam:
Central, spațios, acces la necesitãți (izvor, drum), vreme calda de cort (mai greu cu estimarea ploilor).
Joi, 7 aprilie 2022 - 13:14