|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
- doar cu sac de dormit de 3 sezoane și fără foc în octombrie în Piatra Craiului prin zona poienii Vlădușca. Țin minte că am dormit destul de bine, dar a fost puțin mai frig dimineața luând în considerare faptul că iarba făcuse pojghiță de gheață.
- prin buila vânturarița am dormit cu foc într-o poiană mai jos, dar în sac de vară - am dormit neîntors, nicio problemă. Nu mai țin minte exact dacă era primăvară sau vară.
- în Piatra Craiului într-un fel de grotă destul de umedă din Valea Ciorângăi (diferită de canion). Afară cam ploua, dar într-un final am dormit bine. Aici ar fi mers mai bine un suprasac.
Că tot ai întrebat de animale, cred că dormeam în grota ursului, erau foarte multe oase de alte animale și excremente proaspete și mari de urs chiar lângă ea. N-a venit să își ia locul.
- în Bucegi undeva sub vârful picătura, deasupra Poienii Mari a văii Caraimanului în iunie, fără sac de dormit, cu un foc foarte mic, am dormit pe semicorzi. Nu a fost foarte comod, am dormit doar vreo 4 ore. dar s-a putut.
Niciodată nu am avut problemă cu vreun animal, mai ales că în majoritatea cazurilor mâncarea era departe de locul în care am dormit.
Dacă ai sac de dormit bun nu cred că ar fi o problemă nici în Făgăraș, mai ales că dacă vei merge în zona stâncoasă a crestei sigur îți vei găsi adăpost printre lespezile de șisturi. Animale nu prea sunt sus în creastă oricum, poate marmote. Ca și iarna, fiind mai expus d.p.d.v termic poate că ar trebui să dai mai multă atenție alimentației de dinaintea somnului.
Toate cele bune!
Duminică, 31 iulie 2011 - 16:29