|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
pentalite-724/1/
In fine, pe scurt, treaba era ca lanterna era facuta pe vapor, contactele de la baterii pareau puse cu ciocanul de lipit pe balcon, cand am bagat baterii nu se mai inchidea bine si se vedeau bateriile prin crapatura, etc.
Dezavantajul era ca la prima ploaie, lanterna nu a mai functionat (problema confirmata de inca un posesor al modelului, pe topicul sus mentionat).
Asa ca am dus lanterna in service. Au luat-o si mi-au spus ca ma vor contacta in scurt timp. A trecut termenul legal de 15 zile din legea 449 / 2003, au mai trecut inca vreo 3 saptamani, si nimic. M-am dus iarasi la magazin si au zis ca nici macar nu trimisesera lanterna in service, pentru ca transportul era prea scump si nu merita. Asa ca am cerut sa mi se dea banii inapoi, conform legii. Iarasi mi-a spus vanzatoarea ca va vorbi cu seful si ma va contacta, si iarasi nu s-a intamplat.
Am depus o reclamatie la OPC. Acum, sa vedem daca va avea rezultat. In afara de asta, voi incerca sa avertizez si pe altii sa se fereasca de magazinul Everest. Mai stiti forumuri montane (citite) pe care as putea posta? Eu nu il stiu decat pe asta, plus sectiunea de turism montan de pe Softpedia.
Marți, 24 august 2010 - 11:51