De actualitate
Login
Calendar
| Ianuarie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | |||
| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
| 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
| 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
| Februarie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic
|
Forum
Echipament montan
Scarpa Phantom Tech
(6)
|
||
|---|---|---|
edy ![]() |
|
|
|
baumwolle (admin) |
Uzura nu e relevantă în cazul meu, căci am schimbat la un moment dat cu un număr mai mare, fiecare pereche având cam 2 sezoane de utilizare. Pe mine m-au ținut bine, însă niciodată nu a fost singurul bocanc pe care să îl folosesc iarna.
Luni, 25 decembrie 2023 - 17:55 |
|
|
ruxandrav ![]() |
Edy: unde i-ai retalpuit si cat a durat pana i-ai primit inapoi? Incerc sa vad cum imi planuiesc primavara
Andrei: ca tot stiu ca ai modelu', de cati ani, si cum se prezinta talpa? Garmontii mei n-au nici pe naiba in afara de Vibramu dus pe bot, dar ala in 2 ani de rulaj s-a dus bine... N-as lua Mont Blanc btw, 1) mai bine ii retalpuiesc pe astia si iau ceva mai agil (m-am dat la dry weekendu asta cu potcoave monopoint ultralight, deja vad cum as face altfel lucrurile cu ceva mai usor si mai putin tzeapan la glezna) si 2) dumnezeule, dar oribila culoare mai are modelu de fete, si ala de baieti nu se fabrica pe numaru meu Luni, 25 decembrie 2023 - 17:52 |
|
|
baumwolle (admin) |
În mod cert, Phantom Tech nu sunt la fel de rezistenți decât un bocanc cinstit de piele, în special din cauza faptului că materiale sintetice utilizate sunt făcute să fie ușoare, nu forțoase. Parazăpada este dintr-o țesătură tip Schoeller și nu ar rezista unei întâlniri violente cu un colțar ascuțit.
Merită să vezi Scarpa Mont Blanc, însă, mi se pare cel mai bun exemplu de bocanc de piele modern, adică mai ușor și mai agil. Luni, 25 decembrie 2023 - 17:31 |
|
edy ![]() |
Crăciun fericit tuturor!
Pentru că noi doi avem același model la Garmont-ul de iarnă zic si eu două lucruri. Scuze dacă sunt puțin off topic (…Scarpa). Pentru că bocancul era încă în stare bună și stratul de uzură ajungea la inserțiile pentru colțari am ales să îi retălpuiesc. A fost o alegere foarte bună, i-am primit în vară. Talpă vibram, lucrare frumoasă, bocanci ca noi. Am ieșit de câteva ori sezonul acesta în ei, se comportă excelent. Totuși, talpa originală a ținut mult mai bine de doi ani, dar aici sunt mulți factori care intervin. Poate o măsură în km; pot spune că au slujit cu brio suficiente ture ca să nu simt că m-au lăsat baltă prematur. Luni, 25 decembrie 2023 - 14:19 |
|
|
ruxandrav ![]() |
Ma cam bate gandul de-o pereche, dar stie cineva cum o duc cu durabilitatea, mai ales prin boschetu' carpatin? Stiu ca modelul initial avea probleme serioase cu talpa, probleme pe care le-au mai reparat, dar ...ma cam enerveaza ca Garmontii single pe care ii port acuma au nevoie de o retalpuire dupa 2 ani, si suspectez ca un ultralight de catzarare mixta ca astia ar tine si mai putin. Pareri? Opinii?
Luni, 25 decembrie 2023 - 12:07 |
|
|
Afisari: 565
| ||
Adauga un mesaj in topic
|
|

Luni, 25 decembrie 2023 - 21:34