Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Noiembrie 2023
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Decembrie 2023
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Vremea
Varful Stevia
Muntii Baiului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Saltea gonflabila Outhorn (12)

odin
odin
Rucsac

Stiu saltelele alea, dar scumpe dom'le, dincolo era mai ieftin. E drept ca exista unele saltele mult mai bune ca izoprenul daca vorbim de confort la dormit. Preturi prohibitive pentru noi si vorba ta, multi ani vor trece pana ne vom hotara sa schimbam "sistemul". Am avut o saltea din asta ieftina si a sfarsit agatata de un surub din refugiu. Dupa ce am dormit noaptea pe invelis, nu am mai iesit din izopren si mai mult ca sigur nu schimb "sistemul" in urmatorii 10 ani.
Nu-s asa sensibil la dormit ca sa caut un norisor pufos. Poate de-aia imi place nespus izoprenul in comparatie cu altceva.

Miercuri, 16 martie 2011 - 21:00

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Mda...este o solutie foarte apreciata de concurentii la diverse alergaturi de 2-3 zile, datorita usurimii extreme si a confortului echivalent unei saltele gonflabile. Cam prea extrem ce-i drept, pentru montaniarzii nostri conformisti.

Sunt de acord cu tine cu izoprenul, mi se pare cea simpla si versatila solutie, si probabil ca, in ciuda confortului clar redus fata de alte tipuri de saltele, se vor vedea inca mult timp agatate de rucsacuri.

Pe de alta parte nimic nu se compara, in afara de hamac, cu somnul pe o saltea pneumatica, cu putina izolatie din puf inauntru. Carpati.org Numai ca au preturile de rigoare, daca alegi variantele de magazin.

Miercuri, 16 martie 2011 - 20:47

odin
odin
Rucsac

Daca ziciCarpati.org
Sa zicem ca asa e. Insa la simplitate nimic nu va bate izoprenul dupa o zi de mers. Mie salteaua aia mi se pare ca un joc de lego drept constructie dar ar avea loc in magazine +18, asa arata.

Miercuri, 16 martie 2011 - 20:37

florinbalan
florinbalan
Rucsac

http://www.balloonbed.com/
Uite aici ceva care schimba putin acest raport Carpati.org

Miercuri, 16 martie 2011 - 20:30

odin
odin
Rucsac

Aici vorbesc cu sigurantew cei care au avut si saltea. Tot izoprenul e mai bun la raport calitate/pret/confort/izolatieCarpati.org

Miercuri, 16 martie 2011 - 20:26

vercingetorix
vercingetori..
Caraba

vorbesc aici probabil cei care nu au dormit pe o saltea , de parca un izopren viscolit e fierbinte cand ti-l pui sub fundulet !!! eu am autogonflabila de 3,8 cm (therm-a-rest) dar intre saltea si izopren e diferenta ca intre logan si mercedes! cand spuneti de greutate uitati avantajul volumului , dar probabil sunteti fanii izoprenelor care se agata in toate stancile si jnepenii ! intradevar pretul mic da de gandit ! dar in rest sunt pentru saltea

Miercuri, 16 martie 2011 - 19:52

odin
odin
Rucsac

Plus ca daca o folosesti pe sus se va umfla cu aer rece in 8 luni/an. Deci va tine rece o buna perioada. Pana te incalzesti o sa faci exercitii de filozofie "de ce am lasat izoprenul acasa"?

Miercuri, 16 martie 2011 - 19:19

florinbalan
florinbalan
Rucsac

De obicei "chilipirurile" astea sunt capcane. Plus ca 900 de grame doar o saltea mi se pare cam mult.

Miercuri, 16 martie 2011 - 12:23

nebunu_r
nebunu_r

ai dreptate, este autogonflabila. nu are kit de reparatie. nu prea merita, nu?

Marți, 15 martie 2011 - 19:56

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Cred ca de fapt este vorba de o saltea autogonflabila (cu spuma cu celule deschise inauntru), caci una doar gonflabila de grosimea asta ar fi inutila, ajungand sa dormi cu soldurile si umerii pe pamant.

Pretul este cam mic, vezi sa aiba kit de reparatie, caci produsele poloneze Outhorn nu-s cunoscute drept cele mai durabile Carpati.org

Duminică, 13 martie 2011 - 07:26

a_mic
a_mic

In principiu, personal nu le agreez. Desi pentru unii este mai comoda, eu apreciez intr-o mai mare masura un izopren de 12 mm care are 280 grame. In plus, daca gonflabila se taie o cam arunci si mai si dormi direct pe folia cortului...

Sâmbătă, 12 martie 2011 - 23:31

nebunu_r
nebunu_r

Salut!
Am vazut de curand o saltea gonflabila si ma gandeam sa inlocuiesc izoprenul. Salteaua se umfla pana la inaltimea de 3 cm si are doar 900g. Costa 95 lei in Carrefour.
O parere despre asta...?

Sâmbătă, 12 martie 2011 - 23:07

Afisari: 3,169

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0551 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2023) www.carpati.org