Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Noiembrie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Decembrie 2025
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Vremea
Varful Curcubata Mare
Muntii Bihor-Vladeasa
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Rucsac SOLITAIRE (12)

victoranica
victoranica
Coarda

Ok, am primit raspuns la telefon si postez aici o informatie care pe site-ul lor inca nu apare dar e valabila: solitaire nu mai produce nimic de trei ani de zile (asta explica de ce nu am gasit mai nimic pe la magazinele de profil), deci pot sa-mi iau gandul de la rucsacul dorit. Poate e de folos si altora sa stie .

Miercuri, 20 mai 2015 - 12:24

victoranica
victoranica
Coarda

Salut,

Am vazut pe pagina producatorului Solitaire urmatorul rucsac : http://www.solitaire.ro/index.php/detaliu_produs/show/37

Ma intereseaza in mod deosebit acest model, prin natura sa compacta, destinata cataratului si dimensiunile foarte reduse. Aveti idee de unde il pot achizitiona ? Pe site exista o lista de dealeri Solitaire dar pana acum nu am gasit nimic relevant.

Precizez ca am incercat sa sun la numarul de telefon din sectiunea Contact, insa nu a raspuns nimeni.

Multumesc,
Victor
Mesaj modificat de autor!

Miercuri, 20 mai 2015 - 11:20

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Deschiderea ca deschiderea, dar are si buzunarul?

Vineri, 21 august 2009 - 16:40

cipry_balea
cipry_balea

Modelul de TWENTY din poza de pe himalaya.ro e exact cum am eu, dar e ceva mai vechi. Am vazut azi intr-un magazin modelul nou de TWENTY si ala are o mica deschidere pt sistem de hidratare. Modelul vechi, din poza nu are asa ceva.

Vineri, 21 august 2009 - 16:02

urs
urs

Am ales solitaire TWENTY. Stiti cumva daca e compatibil cu vreun sistem de hidratare, specificatiile tehnice de pe site-ul himalya nu mentionau nimic cu privire la acest aspect.
Sper sa fi facut o alegere buna.
Multumesc pt sfaturi.

Vineri, 21 august 2009 - 15:35

urs
urs

Cam ce dimensiuni are acest solitaire Twenty, lungimea pe spate, latimea, macar aproximativ. Intreb pt ca daca l-as cumpara as face-o online, de pe site-ul himalaya, si nu l-as putea 'simti'. Nu cred ca e posibil sa-mi iau tzeapa, nu?Carpati.org

Vineri, 21 august 2009 - 11:19

cipry_balea
cipry_balea

Eu am un solitaire TWENTY; il folosesc in oras si la ture de o zi. Constructia e asemanatoare ca la THIRTY, singura diferenta fiind lipsa deschiderii cu fermoar de jos. Este din cordura, cu fermoare YKK. Il am de 3 ani si inca arata ca nou, desi il folosesc zilnic si nu il menajez. Deci il recomand pt fiabilitate.

Pt ture de 2-3 zile, daca dormi si la cort, ar fi mai bine sa iti iei un rucsac de 40-50 litri.

Vineri, 21 august 2009 - 10:36

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Pentru munte cateva zile cu campare minim un 35 de litri cu posibilitatea agatarii pe exterior a izoprenului, cortului. E indicat sa aiba si centura, macar o chinga cum are acest Solitaire.
Daca dormi la cabane e de ajuns si un 30 de litri, avand in vedere ca inauntru ai doar un polar, ceva de ploaie, un schimb de haine, ceva de mancare si apa.

Pentru oras 20 de litri este suficient si nu e obligatoriu sa iei cine stie ce rucsac, te poti orienta in hypermarketuri la produse de cateva zeci de lei.

Sistemul de hidratare este separat, intre 50 si 100 lei.

Vineri, 21 august 2009 - 08:53

alexus
alexus
Busola

Pai , din punctul meu de vedere, sugestia cea mai potrivita ar fi sa-ti iei un rucsac pentru oras si un alt rucsac pentru drumetii montane.

Nu cred ca exista un model compatibil. Ori este prea mic pentru munte, ori este prea mare pentru oras.
Deci n-o sa ai parte nici de "util" si nici de "placut"! Carpati.org

Joi, 20 august 2009 - 23:26

urs
urs

M-am gandit si eu ca ar fi cam mare pt oras, dar cautam unul ca sa imbin si turele si orasul, utilul si placutul.
Nu m-am deranja alte idei sau sugestii (alte modele).

aa...si inca ceva...sistemul de hidratare este inclus in pachetul standard si vine odata cu rucsacul? sau trebuie cumparat ulterior?

Joi, 20 august 2009 - 17:44

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Este foarte bun, dar sa nu te astepti sa-ti intre si cortul si sacul de dormit in turele de 1-2 zile. Pentru oras mi se pare totusi cam mare...ce poti baga in el?

Joi, 20 august 2009 - 17:32

urs
urs

Salut.

Ce parere aveti de rucsacul SOLITAIRE thirty? Raport calitate-pret?
http://www.craimont.ro/rucsaci_10__40l_outdoor_project_rucsac_thirty.html
eu caut un rucsac atat pt drumetii relativ scurte (1-2 zile) dar pe care sa-l pot folosi si in oras, deci as prefera sa fie fara capac.
Ar fi o alegere buna?
Astept parerile voastre.
Multumesc!

Joi, 20 august 2009 - 15:43

Afisari: 4,000

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0671 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org