Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Noiembrie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Decembrie 2025
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Vremea
Varful Gemanarea
Muntii Parang
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Rucsac Outhorn (15)

condor
condor

multumesc de informatie, fac un drum, sper sa-l vad pe viu, apoi voi stii daca merita sau nu... cat despre durabilitate... am mers anii de zile cu o "banana" facuta de mine incat nu imi este greu sa-l intaresc in caz de ceva....iar acum am o gaselnita de "Europa" in 6-7 ture de 2-3 zile s-a comportat excelent...chiar si la impermeabilitate.. insa am avut pelerina pesteCarpati.org

Marți, 11 august 2009 - 18:00

timfaem
timfaem

nu stiu ce va intereseaza pe voi ...dar pe mine in primu` rand ma intere durabilitatea. Sa ma tina...si aici nu-mi pasa de impermeabilitate si de altele. Mie atat ca mi ciuda ca ma cam toceste portofelu...da in 2 ani cel mult, tot ajung la un yukon sau solitaire (sau deuter daca-mi merge bine Carpati.org)

Marți, 11 august 2009 - 16:08

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Si Outhorn, si Loap, si multi altii, preiau sau imita modele de rucsacuri de la alte firme. Deci, in afara de faptul ca poate nu vei cumpara ultima gaselnita din domeniul designului si a ergonomiei, alte probleme din punctul acesta de vedere nu vad sa apara.

Ceea ce ma face sa evit aceste produse este faptul ca, fiind realizate din materiale inferioare dpdv calitativ, durata de viata este mai mica si de obicei este influentata si calitatea exploatarii lor. Depinde si de cate ori le folosesti si in ce conditii de uzura. Una dintre pataniile cele mai neplacute pe creste este sa ti se rupa rucsacul (sau sa se strice componente importante).
Faptul ca preturile sunt atat de mici le transforma in produse foarte atragatoare.
Insa trebuie sa va intrebati si de ce sunt mult mai ieftine decat Solitaire, de exemplu, cu toate ca-s "din Vest"...

Marți, 11 august 2009 - 16:02

timfaem
timfaem

eu prin selgros l-am gasit...si a doua zi cand am mers sa-l iau...ia-l de unde nu-i. In fine...cred ca si un loap kayuk s-ar tine bine. Carpati.org

Marți, 11 august 2009 - 15:48

luna
luna
Busola

Da, eu de la Carrefour l-am cumparat, la o promotie in iarna.

Marți, 11 august 2009 - 12:11

iwana
iwana

outhorn au pe la carfur din cate stiu...

Marți, 11 august 2009 - 12:08

luna
luna
Busola

Si eu am rucsac Outhorn, din februarie, si pot zice ca e bun si rezistent, la cat ,,m-a tinut" spatele sa pot cara cu el. Nu s-a rupt la el nici catarame, nici altceva, insa l-am luat la un pret atat de mic, incat si daca m-ar fi tinut doar 4 luni si tot era bun.

Luni, 10 august 2009 - 23:10

condor
condor

salut, din curiozitate, in ce magazin se gaseste acest rucsac?

Luni, 10 august 2009 - 22:56

claudiuiasi
claudiuiasi
Coarda

Am rupt chinga de prindere la piept

Luni, 10 august 2009 - 22:55

florinbalan
florinbalan
Rucsac

S-a rupt chinga sau catarama?

Luni, 10 august 2009 - 22:55

claudiuiasi
claudiuiasi
Coarda

Tot Outhorn Helium am si eu de vreun an jumate , primit cadou. Fermoare, curele, m-au tinut bine, o singura chinga mi s-o rupt , destul de slaba.
Incapator, totul e bun, sistemul de spate acceptabil, mers maxim cam 4 zile cu el pe munte, am 182 cm, greutate maxima am dus cu el 22 de kile. ne-o prins si ploaia si ninsoarea , bagat husa de ploaie, a facut fata cu brio. Te cam dor umerii de la el asta-i un dezavantaj.

Intr-adevar nu cred ca are 70 l mai degraba 55 de litri.

Si la 55 de litri te poti gandi si la alt rucsac.

Luni, 10 august 2009 - 22:54

timfaem
timfaem

eu is cam in crizaa de bani...si imi tre urgent un rucsac,desi preferam ceva second mai bunicel (cordura) decat sa dau banii pe unu nou si slab. Si la rucsac, la helium ma referam; la o prima inspectie parea destul de ok la cei 170 roni, insa nu vroiam sa ma tina 1 sapt.Am vazut acuma un loap destul de fain (si iara is in dubii cu firmele astea), da nu gasesc numa "online" si nu imi place sa iau de pe et fara sa-l pun macar pe spate. Carpati.org

Luni, 10 august 2009 - 22:53

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Un prieten s-a cam chinuit cu un Outhorn Xenon 90 in Calimani anul trecut. Cum l-a pus in spate a cedat o catarama a unei bretele, pe care a trebuit sa o lege. In cateva minute se rupsese si catarama de la brau. In 2 zile avea si fermoarul de jos fara cheita.
In plus cica destul de incomod, dar poate nu-l reglase omul bine. La ploaie nu tin, husa pe care o avea nu acoperea tot rucsacul plin. Care are 90 de litri doar daca mai agati o galeata de 20 pe langa Carpati.org Si asta la un rucsac cantarind gol 2,5kg.
Eu am avut unul mic de 20l luat din Selgros care m-a tinut cam o luna pana sa-i cedeze ambele fermoare.

In concluzie as spune ca pretul si aspectul cam sunt capcane, dar daca umbli cu un kit de reparatie dupa tine, poate fi o investitie ok...Carpati.org

Luni, 10 august 2009 - 22:52

adi79der
adi79der
Caraba

Am eu un rucsac Outhorn Helium 70l.
Impresiile dupa 3 ture cu el sunt:
Nu are nicidecum 70l. Undeva intre 50-55 litri este mult mai realist. Cu toate astea, spatiul e structurat bine. Are 3 buzunare exterioare destul de incapatoare, capacul mai are inca doua buzunare, spatiul interior se poate diviza cu diafragma. Practic am bagat in el cort de 2 persoane, 2 saci de dormit de 3 sezoane, 2l de apa, ceva imbracaminte usoara si ceva mancare, plus maruntisuri si era full.
Materialul imi parea initial cam anemic, dar pana acum a rezistat fara nici o urma de uzura. E drept ca nu l-am folosit prea mult.
La impermeabilitate nu stiu cat de bine sta, dar nu-mi fac prea multe probleme, are husa lui de ploaie.
Am lasat pe ultimul loc confortul pentru ca e cel mai discutabil. Sistemul reglabil de spate e OK, insa daca nu stii sa-l reglezi sau nu poti, te cam dor umerii si coloana. Am spus "nu poti" pentru ca din cate imi dau seama, daca ai peste 180-185 cm e posibil sa ajungi la limita sistemului de reglare a spatelui. Eu am 173 si e OK. Rigidizarea e buna, are 2 bare de dural pe interior plus o placa de PVC. Lasa de dorit insa prinderea pe sold care tinde sa se slabeasca si trebuie ajustata periodic. Spatele e moale, destul de respirabil (se putea si mai bine, dar e OK). Bretelele de umeri sunt un pic cam tari, dar nu din cale afara. Este potrivit pentru ture medii de 2-3 zile, cu incarcaturi sub 15Kg.
Per total sunt multumit de el. Pentru ceea ce ofera isi merita banii.

Luni, 10 august 2009 - 22:51

timfaem
timfaem

Am gasit ceva rucsaci Outhorn. Daca aveti careva vre-un rucsac facut de ei, as vrea sa stiu daca is cat de cat buni; pt micul pret pe care il au...
Multam fain

Duminică, 9 august 2009 - 17:44

Afisari: 5,783

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0689 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org