Salutare! Cred că e bine de precizat că la restaurare, talpa se coase din materialul bocancului și deci bocancii vor fi cu două numere mai mici. Cu niște bocanci cu talpa doar lipită putem doar juca în filme de comedie cu ei, căci vor fi momente pline de haz. Ei nu mai sunt bocanci de munte!
Revin cu update: Clinica de Incaltamine nu poate produce si spuma care s-a degradat, asa ca nu e valabil ce am scris mai sus. Insa pot inlocui talpi daca vin complete, cu midsole (in cazul de fata spuma).
Pentru cei ce sunt interesati sau folosesc bocanci Meindl, iata ce se poata intampla in timp cu talpa :
https://photos.app.goo.gl/qzX8U6Exw1ZfPWjT7
Talpa intermediara s-a descompus, e o chestie comuna pentru modelele lor, internetul e plin de astfel de probleme. E drept, pana la aceasta problema bocancii, s-au comportat impecabil.
Am sunat la SportVirus, mi-au spus ca se pot retalpui la Meindl la fabrica si costa 470-500 lei.
Are cineva vreo sugestie unde s-ar putea face local la un pret mai decent? Nu imi place risipa, si e pacat sa ii arunc daca pot fi reparati.
Am trimis un mesaj la Wild Climb, daca primesc raspuns o sa scriu.
Vineri, 30 octombrie 2020 - 09:55