|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Daca totusi doresti sa experimentezi trebuie sa impregnezi toata zona care nu mai are impregnaj PU - dupa reimpregnare nu mai trebuie sa poti sufla prin panza.
Eu am experimentat doua tehnici:
- cum zice Florin, dar dozarea este foarte grea si se preteaza la rebuturi.
- mult mai laborios, dar am o panza perfect impregnata si dupa 20 ani: folosesti silicon nediluat INSA aplicarea o faci cu o manusa, pe suprafete mici si intinzi extrem de bine pelicula. Trebuie sa ramana silicon NUMAI in capilaritatea panzei dar sa nu ramana nici o pelicula pe nici una din fete... fetele sa fie uscate. Cu multa munca asa poti impregna un cort intreg, insa daca lucrezi corect nu consumi nici 100ml silicon.
Siliconul cel mai bun este cel PUR, fara nici un adaus.
Asta inseamna TRANSPARENT.
Cel mai bun este cel cu intarire NEUTRA (nu acetica) desi intarirea dureaza mai mult - defapt exact din aceasta cauza ai timp de prelucrare mai lung si se poate sa-ti iasa mai bine.
Nu te sfatuiesc sa iei decat tuburi normale 280ml.
Iti trebuie un pistol de aplicare din gama profesionala, ca idee nu exista asa ceva sub 40 lei, uzual dublu.
Ce ramane isi gaseste suficiente aplicatii casnice plus ca nu costa o avere, spre exemplu de la Ceresit gasesti sub 20 lei prin magazinele tip bricolaj.
Miercuri, 14 august 2019 - 22:36