Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Martie 2023
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Aprilie 2023
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Vremea
Varful Iesul
Muntii Parang
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Remontare intaritor rucsac (2)

dxxx
dxxx
Caraba

Explicatiile tale sunt greu de inteles... o poza ar fi de mare folos.

Defapt nu ai decat doua variante de montare, deci este logic ca increcandu-le pe ambele sa o gasesti pe cea corecta, mai ales ca ai si folosit in prealabil rucsacul cu succes.

Ca principiu orice curba in zona toracica are concavitatea anterioara.
De asemenea segmentul de schelet deasupra centurii scapulo-humerale poate sa fie decalat spre anterior, deci sa se apropie de capul purtatorului.

(ma refer la pozitionarea rucsacului in spatele purtatorului, anterior/posterior sunt cele ale purtatorului.)

Sper ca eu m-am exprimat inteligibil pentru cititori...

***Vezi sa nu cumva sa pleci de la greseala de a pune bara respeectiva cu susul in jos, in acel caz nu mai are importanta curbura pentru ca in orice caz nu vine bine***
Mesaj modificat de autor!

Duminică, 8 august 2021 - 14:04

yo6pnc
yo6pnc
Caraba

Salutare.
Mi-am scos platbanda verticala de intarire din rucsac in vederea spalarii rucsacului in masina de spalat, iar acum nu mai stiu cum a fost bagata.
Platbanda are o usoara forma de S, si un capat drept putin mai lung decat celalalt, si nu mai stiu daca "burta" ei vine spre spatele meu, ca sa ia forma naturala al coloanei, sau din contra, ar trebui spre exterior ca sa tina distanta de spate pentru aerisire...
Mai are o platbanda mica, orizontala, in drept cu umerii, tot asa cu indoitura "cu burta", care la fel, nu stiu daca burta ar trebui spre spatele meu, intre omoplati, sau invers ca sa tina rucsacul indepartat de spate pentru aerisire...
Momentan, oricum le-as pune la loc, tot ma deranjeaza... Carpati.org
Rucsacul este un Atta Rupal 40.

Stie cineva cum vin platbandele montate corect?
Multumesc!

Sâmbătă, 7 august 2021 - 08:44

Afisari: 438

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0503 secunde

GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2023) www.carpati.org