|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Pretul este mult prea mare (poti gasi multi rucsaci produsi de firme de renume la preturi mai mici), in plus este foarte greu, 2450 g este cam prea mult si pentru un rucsac de 65L, cu atat mai putin pentru unul de 50+10L de dama.
In schimb Vaude Asymmetric 50 pe care ti l-a recomandat arcarius, l-am vazut si eu si arata super. Unul din avantaje (pe langa pretul mai acceptabil) este greutatea de 1800 g, iar ca dezavantaj pote fi faptul ca nu se extinde, dar daca tii la spatele prietenei, asta nu cred ca e o problema
Daca tot esti in Germania eu zic sa te uiti mai ales la magazinele online, caci uneori au preturi semnificativ mai bune fata de magazinele normale. Eu iti recomand amazon.de. Dar cu siguranta stiu altii mai multe ca mine despre magazinele online din Germania.
Este gresit sa crezi ca tot ce este produs de o firma cu renume este bun. Orice firma mai da rateuri, in plus firmele mari, inclusiv cele considerate mai exclusiviste, fac si produse asa numite "entry level" care au standardele mai coborate.
Pe de alta parte datorita paritatii Euro/Pound este avantajos pentru noi sa cumparam din UK. Unii dintre cei mai mari producatori de rucsaci din UK sunt Berghaus si Karrimor, dar se gasesc pe piate binenteles si rucsaci produsi de alte firme mari.
Eu personal am cumparat de acolo o multime de echipamente, unele la reducere, la niste preturi aproape de necrezut.
Vineri, 28 mai 2010 - 17:14