Arcarius, am zis in primul post ca eventual ies prin Busteni, datorita timpului limitat.
Odin, ideea era legata de recomandari, nu de " cumpara acest produs".
Am gasit o reducere la sport virus: http://www.sportvirus.ro/produse/imbracaminte/geci/trekking-hiking/jack-wolfskin-cold
-trail-geaca-pentru-hiking.html.
Ce ziceti?.
@rainman; ori mergi pe munte ori nu?
Daca nu, dar vrei totusi haine calduroase:
-poti sa-ti comanzi o jacheta de puf de la Nahanny; este si f.f.convenabila ca pret; sau poti cumpara o jacheta fara membrana, de schi; de la Intersport/Decathlon/Hervis.
-poti sa-ti cumperi sosete pt. munte sau schi de la orice magazin cu echipament outdoor; inclusiv Decathlon etc.
-idem pantaloni, idem ghete
Cred ca cel mai bine pt. ideea ta de echipament s-ar potrivi o vizita la Decathlon.
Iti cumperi totul dintr-un singur loc.
Depinde de tine ce ciorap vrei. Despre geci e in topic: patagonia. Sau Salewa. In general o geaca buna costa peste 1000 lei. Sus in dreapta e o functie de cautare pe site. Gasesti cam ce vrei. Nimeni nu iti va spune "cumpara asta".
-Toate jachetele au membrana, cel putin astea de munte. Nu cunosc niciuna fara.
-Bocanci de piele de "3 sezoane"
-ciorapi multi, pusi unul peste altul, preferabil unuia gros.
Salutare. As dori cateva recomandari in ce priveste un outfit outdoor pentru un Bucuresti la -10 grade celsius, eventual o iesire prin Busteni, nimic fancy, din pacate jobul nu-mi permite o iesire mai mult de 2 zile, deci teritoriul vizat este destul de limitat. V-as ruga sa imi recomandati o jacheta calduroasa ( as insista pe o firma buna ), ghete, pantaloni, ciorapi. Stiu ca majoritatea jachetelor au membrana insa nu insist pe aceasta, stiu ca intretinerea este pretentioasa si la "necesitati" am nu stiu cat s-ar preta, sau nu stiu, poate aveti alta idee. Oricum, ideea este ca vreau ceva bun, sunt dispus sa platesc pentru confort si calitatea materialelor. Multumesc pentru atentie.
JW fac produse f.bune.
Joi, 20 ianuarie 2011 - 19:53