![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2023) www.carpati.org |
Eu in mod clar prefer tipul "outer first", si am avut asa ceva in ultimii 40 de ani.
Daca esti obisnuit cu el , atat la montare cat si la demontare ti se pare firesc modul de operare.
In afara de avantajul pe care il observa toata lumea, si pe care l-ai descris - mie imi convine si faptul ca la demontare scot initial cortul interior si pe el las la uscare tot echipamentul in zilele insorite, timp in care cortul exterior se usuca in pozitia functionala.
Cine se pricepe monteaza/demonteaza intotdeauna cortul intern... chestia cu care diversi producatori bat campii, adica ca se pot lasa cele doua montate impreuna si sa le montezi de-o-data - este o prostie, mai ales ca montarea/demontarea nu necesita timp semnificativ.
A le demonta impreunate inseamna in majoritatea cazurilor ca exista macar zone neuscate perfect.
Mesaj modificat de autor!
Sâmbătă, 18 august 2018 - 22:13