|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Am nevoie de un cort de 3 sezoane pt 2 persoane cu care sa putem dormi langa refugiul Grind par ex, sau sa facem creasta Fagarasului sau a Rilei. Am citit vreo 4 topicuri pe aceasta tema dar nu m-am lamurit.
Am avut un Hannah Troll care s-a indoit si la Curmatura, nici nu ma gandesc la creasta.
Trebuie sa fie in primul rand rezistent la vant. Apoi fiabil in timp (cusaturi/fermoare). La Troll s-au rupt cusaturile.. Apoi usor. Mai bine mai mic si inconfortabil zic decat mare si greu.
Preferabil cu betele pe exterior, sa poata fi montat pe ploaie fara sa fie fleasca inauntru.
Preferabil 2 intrari, dar nu-i obligatoriu.
Posibil si de 4 sezoane.. dar asta inseamna greutate mai mare (fusta trebuie neaparat).
Astept sugestiile voastre si intre timp o sa notez si eu ce am gasit cu plusuri si minusuri.
Mersi
Miercuri, 7 aprilie 2010 - 10:57