|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
La Husky nu spune exact ce material e folosit:
spune numarul de fibre pe unitatea de suprafata da nu spune grosimea fibrei,cum spune de exemplu la Vaude.Numarul de fire pe unitatea de suprafata - ca o fi numar de fibre pe inch patrat sau pe 10 cm patrati e ce zice acolo 210 T - adica 210 threads (fire) pe unitatea de suprafata (inchi patrat sau 10 cm patrati,ce s-o folosi in UE) ca e pe engleza.
Grosimea e data de ce zice cu D de exemplu de zice 70D.
Daca te uiti la Vaude vezi ca sunt foarte diverse materialele folosite la diverse modele,la Husky nu prea stiu ca dau informatii foarte putine.
Eu la toate corturile Husky din gama extreme si gama extreme lite am vazut zis ca prelata e facuta din poliester 210T ripstop,interiorul din nylon 190 T si podeaua din poliester 190T.Impermeabilizarea pentru apa e aceeasi valoare pentru cele din gama extreme lite si un pic mai mare pentru cele din gama extreme asa ca am impresia ca e cam acelasi material peste tot,da difera forma,accesorile,cate bate au si ce o mai fi.
De Marmot nu am idee ca nu am cautat (de Vaude si Husky am cautat cand mi-am luat cort).
Miercuri, 14 aprilie 2010 - 16:17