|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
1_/1284/
vezi aici un articol complet despre corturi. Din lista ta (pentru elimin din prima corturile care nu sunt "outer-first") ramane doar Ferrino cu Grit (apropos, dxxx, ce parere ai despre el, mie imi pare ca este ceea ce mi s-ar portrivi, desi si ce scrie sebasto ma pune un pic pe ganduri, ideea contra fiind doar cu importul) sau Sintesi (cu mai putin spatiu in Sintesi dar relativ mai usor) sau cu aceeasi greutate/mai greu un pic Lightent Pro 2 sau 3 asta ca sa ramai in gama de buget. Despre cortul lui sebasto am aceleasi pareri ca si dxxx.
Luni, 31 iulie 2023 - 09:51