Pana la urma am inchiriat rachete de pe http://www.erdelyiturak.ro/inchiriere_de_echipamente.html .
Am luat 2 perechi de rachete Salewa cu cadru de aluminiu si talpa de cauciuc si am mai vazut ca aveau o pereche de plastic rigid. Rachetele sunt ok in sine dar aveau niste reparatii artizanale printre care tija pe care pivoteaza legaturile la o racheta, aceasta fiind inlocuita. In a doua zi de mers aceasta s-a rupt sau s-a desurubat iar prietenul care le purta s-a intors cu ele in mana. Nu a fost problema pentru ca nu era zapada foarte mare dar daca ar fi fost era cam neplacut pentru el.
Ne-am facut treaba cu ele totusi si ne bucuram ca am putut sa le inchiriem, in alta parte nu am mai vazut de inchiriat. Dl. de la care le-am luat spune ca le poate trimite si prin curier la tarife reduse si taxeaza doar zilele de folosire, fara cele de transport.
Am vãzut cã are și Tubbs un model asemãnãtor. Mã întreb dacã stau bine pe picior și dacã sunt cât de cât durabile. Dacã se pot folosi în condiții bune în 4 week-end uri îmi scot banii pe ele. De închiriat în Miercurea Ciuc costã 25 lei pe zi.
Pe de altã parte, am vãzut cã respectivii trimit echipamentul de închiriat și prin curier. Pentru mai mulți oameni cred cã iese convenabil la preț.
O sã am nevoie de niște rachete de zãpadã iarna ãsta dar pentru cât merg eu nu se justificã sã dau peste 200 lei pe ele. Cum nu am vãzut sub 300, mã gândesc sã închiriez. Știți dacã se gãsesc în București? Pe net nu am gãsit decât pe lângã Bãile Tușnad pe cineva care închiriazã.
Am luat 2 perechi de rachete Salewa cu cadru de aluminiu si talpa de cauciuc si am mai vazut ca aveau o pereche de plastic rigid. Rachetele sunt ok in sine dar aveau niste reparatii artizanale printre care tija pe care pivoteaza legaturile la o racheta, aceasta fiind inlocuita. In a doua zi de mers aceasta s-a rupt sau s-a desurubat iar prietenul care le purta s-a intors cu ele in mana. Nu a fost problema pentru ca nu era zapada foarte mare dar daca ar fi fost era cam neplacut pentru el.
Ne-am facut treaba cu ele totusi si ne bucuram ca am putut sa le inchiriem, in alta parte nu am mai vazut de inchiriat. Dl. de la care le-am luat spune ca le poate trimite si prin curier la tarife reduse si taxeaza doar zilele de folosire, fara cele de transport.
Marþi, 26 ianuarie 2016 - 20:18