Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Noiembrie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Decembrie 2025
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Vremea
Varful Vanatoarea lui Buteanu
Muntii Fagarasului
#28  Inapoi 1 2 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Produse Kilimanjaro de la Hervis??? (28)

silviuj
silviuj

eu am modelu naja 50+10 luat din resita dar in 2005 si sunt foarte multumit de el si are si suport pentru schiuri lateral se poate separa in 2 compartimente suport pentru pioleti etc..eu sunt multumit de el, doar husa de ploaie miam luat ca accesoriu la el dar la modelele mai noi am vazut ca au inclusa si hus.La fel ca si pauless as spune sa dai un ochi peste el

Joi, 3 septembrie 2009 - 13:55

pauless
pauless

Alexandru, eu iti recomand Milo Naja de 60+10, daca il gasesti in Resita sau Timisoara merita sa te uiti mai atent la el. Eu il am si stiu ce vorbesc. Cat despre alte modele, nu ma bag aiurea. Am avut inainte de asta unul romanesc de 75, foarte bun si ala dar nu mai tin minte cine il facea.

Marți, 1 septembrie 2009 - 09:56

florinbalan
florinbalan
Rucsac

E interesant ca 50 costa cat 70. Deci 50 este de fapt mai scump decat 70.

Marți, 1 septembrie 2009 - 01:52

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

"Pentru mai multe detalii in legatura cu acest proddus, vizitati pagina." Apoi, te descurci, în polona sau engleza. Aaa, comertul românesc si respectul fata de client...

Luni, 31 august 2009 - 18:20

pauless
pauless

Eu am asa ceva http://www.hysport.ro/product_info.php?cPath=21_38&products_id=50.

Si sunt foarte multumit de el. Are pe spate niste treburi faine, e foarte confortabil. Gata cu reclama, ca nu ma platesc polonezii Carpati.org

Luni, 31 august 2009 - 18:15

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

- ...

Luni, 31 august 2009 - 17:16

silviuj
silviuj

ok, spor la cautat si cand il gasesti sa il folosesti cu bine la cat mai multe ture

Luni, 31 august 2009 - 17:03

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Mihai, ai uitat o liniuta la capat Carpati.org

Luni, 31 august 2009 - 17:03

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

... ... ... ...

Luni, 31 august 2009 - 16:51

digy_bb
digy_bb

@silviuj credema ca stiu de acel vanatoru si pescaru si de asemenea de tot ce misca prin timisoara...mersi oricum de info...nu stiu cand ai vazut tu millet dar la x-sport mai cata ma lasa sa dorm acolo de cate ori trec pe la ei...cunosc marfa pe de rost aproape...aproape la fel si la fostul nootka actual scarpa...sport zone...par-alpin...sport voiaj...cele din mall si mai cateva cemi scapa...cand incep scoala o sa mai dau o raita pe la toate...poate poate

Luni, 31 august 2009 - 16:20

geanigi
geanigi

multumesc ptr raspunsuri."sfaturile"printate, sunt lectura ptr amicii amatori de munteCarpati.org.mugur poate ai dreptate, dar ptr mine tot e ceva info.apropo...m-am speriat un pic de anunturile cu ursi..ce poti face ca sa nu-l intalnesti, si ce sa faci daca-l intalnesti??? mercic anticipat

Joi, 27 august 2009 - 13:24

mugur_m
mugur_m

geanigi 'maestri intr-ale muntelui' exista si aici dar ori sunt anonimi ori posturile lor sunt foarte rare
ce citesti aici nu e un S.T.A.S. ci doar experienta personala a unuia sau altuia sau ce a mai citit "prin carti'
de curiozitate merita sa citesti si de pe aici sau din alte parti
in timp iti vei da seama de ce ai nevoie
spor

Joi, 27 august 2009 - 13:13

silviuj
silviuj

@digy_bb si eu sunt din resita, si ai incercat jos in oras langa parcul siderurgistului la magazinul de pescuit si vanatoare ca aducea si pe acolo ceva rucsaci, eu mi-am luat in 2005 milo de acolo si sunt multumit de el, si daca nu mai au trage o fuga pe la timisoara ca e aproape si numa bina il ai si la mana si vezi ce si cum, la x sport ar trebui sa aiba millet sau la nootka sau par-alpingrup ascent.Ai de unde alege

Joi, 27 august 2009 - 13:05

odin
odin
Rucsac

http://www.carpati.org/articol/cateva_sfaturi_generale_pentru_incepatori/648/

Joi, 27 august 2009 - 12:28

geanigi
geanigi

buna ziua.am obs ca sunteti maestri intr-ale muntelui.si,daca nu va deranjeaza prea tare, as dori sa ma indrumati si pe mine in achizitionarea anumitor echipamente necesare ptr a merge pe trasee montane.fiind incepatoare,nu ma voi aventura la drumetii mai lungi de o zi.deci fara saci de dormit sau alte chestii.bocanci, rucsac..si ce mai trebuie...dar asa ca ptr o tipa de 1,64/54(un amic mi-a pus in spate un rucsac care era mai mare ca mine,si nu as vrea sa cedez inainte de a ajunge la poalele muntelui.multumesc anticipat

Joi, 27 august 2009 - 12:24

digy_bb
digy_bb

ca bine zici florin...eu intr`un context defavorabil anu trecut prin iulie mi`am luat un rucsac ieftin la 1,2 mil din euro timisoara cred Carpati.org si e cam varza...cataramele mi`au mancat nervii...au pleznit pe rand si bineinteles acolo unde e cel mai important si cand era mai important...si`a dus viata insa zic eu...toata vara turu tarii plus retezatu de 2 ori vara si iarna...si mai scurte pe aici pe langa mine plus naveta la timisoara...vreau sa achizitionez ceva catarame cu prindere rapida, vazute online ca alte solutii numai vad la el...

sper sa reusesc sa strang mai repede bani si sa imi iau ceva mai bun....astept in continuare pareri si recomandari

Duminică, 23 august 2009 - 22:36

midan
midan
Rucsac

Mda, ce sa zic, la ~300 lei poti sa te orientezi spre Atta, Tramper sau Serak. Din ce am vazut eu rezista bine, cu ergonomia se pare ca mai au probleme, una lume se mai vaita ca nu le vine bine pe spate. Eu de Denali-ul meu de 40l nu ma vait, asta dupa ce m-am prins cum trebuie sa-l reglez.

Ce mi s-a parut interesant, stiu doua persoane care au facut schimb de rucsaci Atta (Serak de 60L si Denali de 40L -nu al meu ;Carpati.org ) pentru ca fiecaruia ii venea mai bine pe spate rucsacul celuilalt Carpati.org

Daca vrei un rucsac care sa ti se aseze bine pe spate oricum treci la Deuter, Millet, Vaude si altii asemenea.

Duminică, 23 august 2009 - 19:38

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Mda...mi se pare ciudat cand nu se pune problema in felul urmator: cum naiba un produs din Vest Carpati.org sa coste jumatate cat un produs similar de la noi? Oare chiar se poate sa fie asa de bun la pretul acesta?

Pentru mine un rucsac bun dpdv al rezistentei e ala care dupa zece ani de purtat in sute de ture inca se comporta foarte bine, doar ca e mai jegos. Fara sa-i fi schimbat nimic in afara de cataramele pe care ai calcat. Carpati.org

Iar ca ergonomie comparatia trebuie facuta cu alte modele, alte firme. Daca nu s-ar fi ridicat problema "confort" probabil ca inca am fi carat in spate ranite vanatoresti si rucsacuri cu cadru exterior.

Duminică, 23 august 2009 - 19:10

tzope
tzope

eu am un rucsac de 60 de L de la ei si nu am avut probleme cu el si pot spune ca l`am si incarcat pana la refuz si ca volum si ca greutate. nu stiu cum este calitatea la restul de produse, dar eu unul nu am avut probleme cu acest rucsac, inca...(il am de ~1 an jumate). am dat si putin pe el..la reducere era 1 mil 300

Duminică, 23 august 2009 - 18:18

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Eu iti recomand sa nu te incurci cu asa zisa firma Kilimanjaro. Oricat de ieftine ar fi. De fapt, in grupa asta de produse, dupa un anumit prag in jos (in jur de 300 lei pret normal, fara reduceri, desigur) mai bine nu te atingi de ele. Majoritatea acestora arata foarte bine, colorate, cu multe accesorii si tipuri de materiale, dar de fapt sunt niste glume proaste. Material, chingi, fermoare, catarame, cusaturi de calitate indoielnica, se vor strica sigur mult mai repede decat alea mai bune deci mai scumpe.

Orice firma poate sa isi puna nume de munte, dar asta nu inseamna ca merita sa le dai atentie. (Gandeste-te ca daca se chemau "Miami Beach" nici nu mai exista acest topic ) Carpati.org

In ceea ce priveste Vaude, Millet, Arc'teryx, Osprey, etc, platesti, intr-adevar, mult pentru nume, dar produsele lor sunt de obicei de foarte buna calitate.

Si vei vedea ca si ei au multe tipuri de rucsacuri de acelasi volum, fiecare destinat altui tip de activitate. La preturi diferite, in functie de calitatea materialelor folosite si de numarul de "gadget-uri".

Printre produsele romanesti, Solitaire sunt niste rucsacuri de foarte buna calitate, cu materiale faine (de multe ori depasind la acest capitol firme concurente), la preturi relativ mici.
Si ca o alta parere proprie, nici polonezariile nu sunt chiar atat de faine cum par, din aceleasi motive de mai sus.

Vineri, 21 august 2009 - 17:03

Afisari: 7,590

#28  Inapoi 1 2 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0770 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org