Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Oslea Romaneasca
Muntii Godeanu
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Probleme cusatura prelata (sfaturi) (3)

deddu
deddu

pana la urma nu am mai returnat cortul findca problema respectiva chiar era una minora si nici nu afecteaza cu nimic. Plus caci aceste corturi am observat ca sunt facute in china. Deci decat sa primesc unu cu alte defecte si mai majore, il pefer pe asta care as zice ca ii 99,99% perfect. L-am si testat cortul. Inca nu am prins ploaie calumea cu el, dar abia astept se intample. Cat despre condens nu am avut probleme, chiar daca am fost pe o vreme caniculara iar noaptea era frig si cadea roua de numa. De precizat zic eu ar fi faptul ca eu folosesc o folie de protectie sub el. Findca o fi materiatul ala de sub mai impermeabil dar de gaurit dintr-o prostie una doua se poate gauri. Si chiar recomant folosirea unor astfel de folii.

Vineri, 10 august 2012 - 14:49

mmaxalb
mmaxalb

inapoi cu el , daca a trecut de control cu o cusatura falsa cine stie ce mei poate ascunde ,poate no o sa observi acum dar in timp cine stie

Vineri, 3 august 2012 - 02:15

deddu
deddu

Tocmai mi-a ajuns un cort Husky Beast 3 si cum am ajuns acasa l-am desfacut sa il verific daca ii ok sa nu aibe probleme mari de fabricatie. Si uite asa cum ma uitam eu pe la cusaturi am observat pe cusatura de la protectia care vine peste fermuaru de la antreu ca pe o portiune de 2+7 cm una din ate o scapat. Ca sa intelegeti problema, cusatura ii facuta cu ata dubla, si apoi la o distanta de 1 cm inca o cusatura tot cu ata dubla. Ideea ii ca la una din cele doua cusaturi paralele, una din cele 2 ate a scapat la masina de cusut pe o portiune de 2+7 cm. Ata nu atarna sau ceva ii chiar relativ intinsa pe langa cealalta.

Eu am considerat ca nu ii o problema chiar atat de mare mai ales ca sunt cusaturi care nu se desfac si vulcanizate. Inca nu l-am intins cortul, urmeaza sa o fac maine sau poimaine. Eu am considerat sa il las asa si daca apare ceva sa apelez la garantie.

Voi ce ma sfatuiti sa fac ? Va cer si voua un sfat intrucat nu am mai avut astfel de probleme si nu sunt 100% hotarat pe decizia mea.

Miercuri, 1 august 2012 - 14:33

Afisari: 2,025

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0540 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org