Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Decembrie 2023
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ianuarie 2024
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Vremea
Varful Mutu
Muntii Valcan
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Preturi reduse la echipamente camping Pinguin (5)

dxxx
dxxx
Caraba

Nu am respectiva informatie.
De la Pinguin nu am nici un alt produs in afara de acel Pinguin Micra la care ma refeream, dar care a fost la un pret excelent. In plus ofera aproape acelas nivel de performanta ca un sac cu puf (exceptand compresibilitatea) fara a avea nici un neajuns al pufului.

Daca deschizi discutia despre firme favorite, eu merg mai curand pe ceva tot nu foarte scump, dar cu mai multa experienta: Ferrino si Vango. Poti verifica si ce ofera ei, eu am fost multumit.

In rest discutia este foarte intortocheata si este posibil ca ceea ce eu apreciez sa nu fie potrivit altuia.
Iar firmele sunt de diverse nivele de calitate si de preturi.

Daca ne uitam numai la corturi (unde as zice ca ma pricep si mi-au trecut multe prin mana) sunt tot felul de firme:
- scumpe, axate pe fiabilitate: clar Hilleberg
- scumpe axate pe performanta.
Aici sunt mai multe unele de la care nu vad ceva atractiv: MSR, EMS, NorthFace, Eureka, MountainHardware, Vaude cat si unele de la care vad corturi foarte atractive: Marmot, TarpTent, Exped, TerraNova
- urmeaza un detasamant numeros si hetrogen cu calitate foarte variabila si cu preturi sa zicem medii, unde spuneam ca eu vad oferte excelelente de la Vango si Ferrino.
Pe aici ar fi si firme din Europa de est gen Hannah, Pinguin, Zajo, dar eu nu vad nimic atractiv prin oferta lor.

Acum clasificarea mea este foarte relativa, gasesti corturi mai ieftine la Vaude decat cele Vango F10 pe care eu le-am pus invers in categoria preturilor - asta pentru ca Vango a decis sa aiba si o gama foarte ieftina, si mai multe trepte medii, iar F10 este topul gamei.
Insa rame faptul ca la corturi comparabile, daca iei Vango F10 este pe jumate de pret fata de un TerraNova, la calitate apropiata.
Totusi vad si motive intr-un caz particular sa iei cortul cu pret dublu de la TerraNova fie daca te uiti strict la performanta, fie daca alegerile facute de producator sunt mai potrivite cazului tau.
Mesaj modificat de autor!

Joi, 24 ianuarie 2019 - 20:54

giostana
giostana

In afara perioadelor cu oferte ai observat cumva diferentele de pret?
Eu folosesc mai multe produse Pngin ( rucsac, parazapezi si arzator) si mi se par o alternativa buna (pret/calitate) la alte marci care se gasesc pe piata romaneasca.

Joi, 24 ianuarie 2019 - 13:41

dxxx
dxxx
Caraba

Oferta respectiva era valabila pana la sfarsitul lui IUNIE 2018, doar atat dura reducerea...

Joi, 24 ianuarie 2019 - 13:35

giostana
giostana

Mai este un magazin care vinde produse Pinguin in Romania, Mormota, ai comparat cumva preturile pe cele doua site-uri?

Joi, 24 ianuarie 2019 - 13:31

dxxx
dxxx
Caraba

Timp de inca 18 zile sunt preturi reduse la multe echipamente Pinguin pe siteul Yakosport.

Eu am cumparat un sac de dormit la un pret cu ~ 20% mai bun ca la oferta magazinelor romanesti.
A sosit din Bulgaria a doua zi cu Fancourier si plata ramburs, cred ca mai repede decat daca ar fi venit din alt oras romanesc. Transortul a fost gratuit.

Vad ca reducerea include diverse echipamente de turism uzuale si ca din tot ce exista pe site majoritatea reperelor sunt reduse.

Poate mai profita si altcineva.

Spor!

Marşi, 12 iunie 2018 - 22:42

Afisari: 1,110

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0611 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2023) www.carpati.org