|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
O sugestie daca imi este permisa, nefiind un raspuns la subiect, vad ca nimeni nu ia in calcul si Petzl Pixa 2 sau 3. Eu am ambele modele, sunt lanterne profesionale, impermeabile, foarte rezistente, cu un fascicul luminos suficient cam pentru toate activitatile pe munte. Comparativ cu Mini Maglite Led, care are cel mai puternic fascicul luminos dintre toate lanternele mele cu baterii AA, Pixa 3 este imediat dupa aceasta, urmata indeaproape de Pixa 2.
Miercuri, 14 decembrie 2011 - 09:05