In urma semnalarii prezentei acestui acceosoriu pe site-ul englezesc indicat de YO6IAL, cei de la Himalaya au reusit sa-l comande la Petzl ca piesa de schimb si urmeaza sa soseasca cu urmatorul lor transport de marfa.
Multumesc pentru raspuns!
Nu vreau neaparat una originala, dar nici din aluminiu n-as pune - are nevoie de o anumita flexibilitate, mai ales cand se scoate de pe placuta. In plus, nu e plana si nici n-are vreo forma foarte regulata...
Ai vazut undeva de cumparat, chiar si in afara?
Adică, o replică sau o montură făcută de cineva, dintr-un material compozit (de exemplu) nu ți-ar fi de folos?
Deci, ce vreau să zic:
Poate găsești un meșter, eventual care lucrează cu aluminiu și știe ce face sau compozite gen fibră de sticlă/carbon.
Veterani modeliști, de exemplu, te-ar putea ajuta. Faptul că o plăcuță din aia e vreo 10 lei în magazinele din afară face dificilă înlocuirea cu replici high-end din carbon ce ar trece de 50 de lei.
Am nevoie de o placuta pentru prinderea pe casca (Vertex Best) a unei lampi frontale Petzl Pixa 3. Era o placuta in pachet, dar mai am nevoie de una.
Am intrebat la un dealer, care mi-a spus ca produsul nu exista separat in catalog, iar o banda elastica (pot folosi si placuta de prindere de la aceasta) mi se pare prea scumpa.
Astept un raspuns de la reprezentantul oficial Petzl, dar pana atunci m-am gandit sa intreb si aici, poate are cineva o placuta si n-o foloseste pentru casca.
Joi, 19 iunie 2014 - 04:10