Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Dara
Muntii Fagarasului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Pareri in alegerea unui model de rucsac (6)

andrewww_2all
andrewww_2al..
Caraba

Pana la urma mi-am luat X-Terra (din motive estetice numai de mine stiute Carpati.org, chiar pare rezistent si tzeapan, sau tzava cum se zice in ziua de azi... Ramane sa vedem in exploatare cum se comporta. Va multumesc tuturor pentru pareri. Carpati.org

Sâmbătă, 3 iulie 2010 - 22:37

clujeanul
clujeanul

salutare ..eu am un hannah tower 80+10..a costat 421 lei..era la oferta dar cred ca il gasesti si acum pana la 450...f multumit de el...plus ca are mult mai multe chingi si sisteme de prindere fata de cel xtera..materiale rezistente...confirm ce s-a spus de varianta x terra colegul de munte are xterra si e f multumit de el..si am vazut si eu ca de cand il are nu sunt urme vizibile de uzura...numai bine...

Duminică, 27 iunie 2010 - 00:22

jadeasp
jadeasp

Am un Hannah X-Terra model mai vechi si sunt foarte multumit de el. Il am de 3 ani si arata ca nou, nu i s-a luat nici vopseaua de la logo. Odata la un concert Red Hot Chili Peppers in Serbia a fost calcat in picioare cu furie timp de vreo 3 ore si nu i-a iesit macar un fir. In rest, design foarte bun, caruia i-am descoperit calitatile in timp. Deschiderile sunt cu rulare in loc de fermoar, prin urmare mult mai fiabile. Rucacul are buzunare la centura. Capacul are si el centura, se poate desprinde si folosi ca borseta sau geanta de umar. Daca ar fi tot de asta mi-as cumpara.

Marți, 4 mai 2010 - 13:40

umbro
umbro

si eu tot Husky as alege

Duminică, 2 mai 2010 - 21:06

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

eu as spune ca rucsacul husky e cel mai bun din cele mentionate de tineCarpati.org.e si mai calitativ dar si mai practic.am un prieten care are acelasi model.cat despre partea cu extensia e in felul urmator:
aproape orice rucsac se poate extinde pe plan vertical,mai mult sau mai putin,depinde.capacul este prevazut cu niste chingi care se pot regla.de aici vine expresia de 70+10.cele putin asa scrie in cartea de la rucsacul meu(coleman tatarian 50).cel mai bine suna la magazin si intreaba.

toate cele bune,
alekz

Duminică, 2 mai 2010 - 18:39

andrewww_2all
andrewww_2al..
Caraba

Precizez ca am citit cam toate articolele legate de alegerea unui rucsac de pe carpati.org si nu deschid inca un topic ca sa fac spam...

Am nevoie de sugestii obiective de la cunoscatori (preferabil persoane care poate au avut contact cu urmatoarele modele de rucsace care le voi expune) sau de la oricine.

Bugetul maxim alocat e de 450 RON, domeniul de utilizare: trekking si hiking, iesiri de 3 pana la 7 zile, pe trasee de dificultate medie-grea, fara utilizare si uzura in conditii extreme; perioada: vara-toamna, capacitate: maxim 80 l (cu tot cu extensie - si aici voi cere niste lamuriri mai jos), echipamentul transportat: cort-sac de dormit, haine, bautura-mancare, aparat foto, diverse, fara echipamente din gama tehnica sau grelu - pioleti, bete de trekking, primus, coarda...

In urma studierii ofertei internautice romanesti, am restrans oferta de alegere la 4 modele:

1. Hannah X Terra 70 L (http://www.craimont.ro/rucsaci_61__85l_hannah_rucsac_x_terra_70_l.html)

2. Husky Suplhur 70L (http://www.craimont.ro/rucsaci_61__85l_husky_rucsac_suplhur_70l.html)

3. Active Leisure Track 75 (http://www.craimont.ro/rucsaci_61__85l_active_leisure_rucsac_track_75_albp0157.html)

4. Active Leisure Hawk RS 70 (http://www.craimont.ro/rucsaci_61__85l_active_leisure_rucsac_hawk_rs_70_albp0040.htm
l)

Modelul nr. 3 fiind cel care mi-a placut cel mai mult, numai ca in cazul lui am o nelamurile... La Hannah X-Terra am inteles ca extensia (capacul superior cu buzunarul intern cred?) reprezinta cei 10 l in plus si ca in total are 80 l, dar la Active Leisure Track 75, 75 l erprezinta totalul, cu tot cu extensie, sau cu tot cu extensie ar fi 85? Ca daca ar fi asa nu mi-ar mai place. Vreau maxim 80 si tind sa cred ca 80 e chiar mult la ce necesitati de utilizare am eu, intervenind si aspectul ca cu cat e mai mare rucsacul cu atat esti mai tentat sa il umpli cu tot felul de lucruri, nefolositoare chiar Carpati.org, cred ca 80 este arhisuficient atat pentru ture scurte cat si de o saptamana.

Astept pareri, critici, sfaturi, orice

Va multumesc pentru ajutor

Sâmbătă, 1 mai 2010 - 18:42

Afisari: 1,812

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0586 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org