Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Caleanu
Muntii Tarcu-Muntele Mic
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Pareri bocanci Trezeta (13)

makayu01
makayu01

Multumesc pentru raspunsuri. Am ajuns ieri la Himalaya si la Garmont-urile din link mai aveau o singura pereche insa nu erau numarul meu. In plus, au talpa prea rigida pentru a-i putea folosi si la trasee mai domoale. Si sa dau aproape 6 mil pentru niste bocanci pe care sa nu-i folosesc de mai mult de 5 ori pe an.... . Mi-am luat in schimb o pereche de Mammut Mercury Advanced si cand am ajuns acasa si m-am uitat pe site sa vad pentru ce tip de ture sunt proiectati imi venea sa-mi dau palme. Ma duc astazi sa ii duc inapoi sa-mi iau ceva cu talpa ceva mai rigida, un B1 ceva.
Cat despre Trezeta, sotia mea si-a luat Scarpa pana la urma pe motiv ca in Trezeta pur si simplu nu se simtea bine.
Mesaj modificat de autor!

Vineri, 16 octombrie 2015 - 13:51

rodik
rodik
Caraba

Salutare,

Am purtat aproape 2 ani o pereche de bocanci la fel cu cei pe care ai vrea sa-i cumperi.
Talpa s-a tocit destul de repede si cusaturile au cedat, o iarna au tinut la ture scurte fara sa ia apa.
In concluzie, am fost multumita de ei 1 an, au fost comozi.

Joi, 15 octombrie 2015 - 22:00

baumwolle
baumwolle
(admin)

Garmont Vetta nu sunt în niciun caz bocanci de iarnă, ci de trei sezoane tehnici, cu talpă rigidă și prindere pentru colțari semi-tehnici. Sunt bocanci orientați către trasee cu multă stâncă, fiind potriviți pentru văi de abrupt. Ca orice bocanc făcut din bucăți, cusăturile vor ceda mai devreme sau mai târziu.

Că tot vorbim de Trezeta - eu am modelul Everest. I-am folosit atât în ture alpine, cât și la drumeții lungi, cu bagaj greu. Ventilația nu este printre cele mai bune, dar este normal, fiind un bocanc dintr-o bucată mare de piele. Impermeabilitatea este bună, dar sub modele cu GoreTex. Per total, sunt mulțumit de ei.

Joi, 15 octombrie 2015 - 18:53

makayu01
makayu01

Mai am o singura intrebare legata de alta pereche de bocanci pentru mine de data aceasta. Are cineva aceasta pereche?
http://www.himalaya.ro/ro/produs/incaltaminte-vetta-mnt-gtx--972/

Daca da, cum se comporta vara? Chiar daca par de iarna toate parerile sunt ca bat mai mult spre 3 sezoane.

Ce ma ingrijoreaza este daca tin sau nu la tavaleala?

Joi, 15 octombrie 2015 - 07:48

zentai
zentai
Coarda

A zic cineva că obiectele alea de încălțaț, de la Decathlon, ar putea fi bocani? Si pe Oana Zăvoranu, dac-o îmbraci într-o rasă de călugăriță ar putea părea o "maică făcătoare de minuni"... (nu genul ăla de "minuni"), dar nu e. Fix așa stau lucrurile și cu bocancii și cu orice marfa de la Decathlon.E pentru persoane care folosesc produsele Decathlon in scop recreativ.

Și eu am cumpărat oarece de pe acolo dar nu am socotit că am făcut gheșeftul secolului...Dacă La Sportiva, Boreal, Millet etc fac niște bocanci la niște prețuri, iar Dechatlon vinde un bocanc cât ar costa branțurile la ăștilalți, înseamnă că undeva e o deosebire, deosebire pe care e drept să și-o asume fiecare Carpati.org

Miercuri, 14 octombrie 2015 - 09:27

bogdan.t
bogdan.t
Coarda

am auzit n pareri de bocanci din Decathlon ... cele mai avizate cred ca au fost a colegilor salvamont ... sunt de ture de vara,foarte usoare.

Marți, 13 octombrie 2015 - 15:26

makayu01
makayu01

Salut Florin,
Din Decathlon am si eu bocancii cu care merg pe munte. E al doilea sezon deja si inca ma tin. Am avut ceva probleme cu ei la capitolul aderenta pe stancile din Piatra Craiului, asta vara, dar... asta e o alta poveste.
Ideea e ca ii iau pentru sotia mea. Si daca eu am fost asta iarna si in Ciucas, Baiului(cca 10 ore), Piatra Craiului, cu bocancii mei din Decathlon as vrea totusi ceva mai bun pentru sotia mea. Am fost destul de multumit de bocancii mei, dar pentru ea imi trebuie ceva mai bun deoarece este mai sensibila. Si nu! Nu vrea sa dea 500 de lei pe o pereche de Scarp sau S-karp/The north Face etc.
Cat despre faptul ca sunt butucanosi...oricum pentru oras are ghete de oras deci nu ar fi o problema. Vineri ma duc cu ea la Himalaya.

Marți, 13 octombrie 2015 - 12:22

florin_1968
florin_1968

Salutare,

Am ajuns si in Decathlon sa probez bocanci inainte sa ma decid sa cumpar modelul acesta de la Trezeta, nu pot spune ca nu sunt in regula, eu am piciorul mai lat si nu m-au convins.

Bocancii de la Trezeta sunt mult mai butucanosi fata de cei de la Decatlon, intaritura din fata a facut insa toti banii in zonele de stanca. Garantat.

Multi dintre cei intalniti la munte in lunile de vara au bocanci de la Decatlon, pretul este mult mai mic fata de Trezeta, buzunarul decide uneori in locul tau.

Referitor la impermeabilitate, am mers si prin ploaie, chiar agresiva uneori, am parazapezile la mine intotdeauna si nu am avut probleme.

Florin

Marți, 13 octombrie 2015 - 11:25

bogdan.t
bogdan.t
Coarda

Clar!

Marți, 13 octombrie 2015 - 10:46

makayu01
makayu01

Multumesc pentru pareri. Oricum banuiesc ca, dpdv calitativ, sunt peste cei pe care ii gasesti in decathlon la 200 si ceva de lei nu?

Marți, 13 octombrie 2015 - 10:04

florin_1968
florin_1968

Salutare,

Am acest model de bocanci de anul trecut, sunt multumit de ei. Sunt mai butucanosi fata de alte modele mai de firma, dar tin la tavaleala.
Anul acesta i-am folosit la greu, de la poteci prin padure, pana la grohotisul si stancaraia din Piatra Craiului, unde am pus piciorul acolo a ramas. Chiar si pe o ploaie in ultima parte din La Lanturi pe stanca uda nu am avut probleme.

Am intalnit intr-un weekend in iarna trecuta o persoana care a urcat la Malaiesti cu acest model de bocanci prin zapada destul de mare si era multumit de ei.

Mergi in magazin, probeaza si alte modele si alege modelul in care te simti cel mai bine, nu lua in calcul numai pretul.

Florin

Marți, 13 octombrie 2015 - 09:31

cristi.iliescu
cristi.ilies..
Busola

Salut!

Eu am două perechi de bocanci Trezeta, de vară și de iarnă. Cei de vară sunt doar de vreme bună, pentru că au goretex care se udă cum dă o ploaie mai serioasă ori dacă îi bag prin rouă.

În schimb, de cei de iarnă sunt foarte mulțumit. Pielea este de calitate, piciorul se simte confortabil, nu transpir, nu obosesc, apa nu pătrunde.

Din ceea ce văd în imagine (nici descrierea nu prea ajută, fiind sumară), e posibil ca bocancul respectiv să nu fie tocmai potrivit pentru iarnă, fie ea și în Ciucaș ori Piatra Mare. Spun asta pentru că dacă membrana este respirabilă, probabil că va permite picăturilor de rouă sau de zăpadă topită să pătrundă în interior, chiar de spun ei că e hidrofobă ș.a. (nu stăpânesc prea bine mecanica lichidelor, dar știu că ține de densitatea acestor tipuri de apă). Decizia îți aparține, dar ți-am scris pentru a nu avea surprize ulterior.

Dacă mă întrebi pe mine, bocancul e potrivit pentru 3 anotimpuri cu vreme cât de cât uscată.

Marți, 13 octombrie 2015 - 09:23

makayu01
makayu01

Salutare,

Trebuie sa achizitionez pentru o sotia mea o pereche de bocanci si i-am vazut pe astia la Himalaya:
http://www.himalaya.ro/ro/produs/incaltaminte-cuzco-evo--2011/

Ce parere aveti despre ei? Sunt buni pentru ture montane usoare spre medii? Poate si ceva zapada la iarna dar nimic foarte dificil (Piatra Mare - Ciucas ceva).

Marți, 13 octombrie 2015 - 08:30

Afisari: 3,732

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,9441 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org