Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Piule
Muntii Retezat
#31  Inapoi 1 2 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Pantof trekking vs bocanc (31)

yo6pnc
yo6pnc
Caraba

Ce ti se pare vag in intrebarea " Ce ziceti de Salewa ms mtn trainer ? "
Te uiti la model, daca ii stii si ai o parere, o expui, daca nu, te abtii. Carpati.org

Joi, 10 aprilie 2014 - 17:30

danutzz83
danutzz83
Busola

pai, la cat de vaga a fost intrebarea, atat de vag a fost si raspunsul Carpati.org

Joi, 10 aprilie 2014 - 17:05

yo6pnc
yo6pnc
Caraba

Asa putem zice si de slapi, nu ?

Joi, 10 aprilie 2014 - 16:59

danutzz83
danutzz83
Busola

Ala care-ti e cel mai ok pe picior cand il probezi Carpati.org

Joi, 10 aprilie 2014 - 16:50

yo6pnc
yo6pnc
Caraba

Salut!

Ce ziceti de Salewa ms mtn trainer?

Joi, 10 aprilie 2014 - 14:29

hhhrobi
hhhrobi

Hai sa va fac un update...

Inca am aceeasi pereche de zen(deci 2 ani si ceva vechime) pe care ii folosesc in oras, pe bicicleta, pe munte, iarna, vara.. deci cam tot timpul si peste tot. Nu stiu din ce sunt facuti dar nu a cedat nici o cusatura, nici o lipitura, talpa e in stare super. Merita fiecare banut.

Luni, 25 februarie 2013 - 11:24

danutzz83
danutzz83
Busola

Si din punctul meu de vedere bocancul este sfant. Nici un pantof de trekking, fie el cat de comod, usor, etc, nu-ti "tine" glezna cum o face bocancul. E drept ca pantofii sunt mai usori, dar, atunci cand mergi cu un rucsac mai greut in spate, si ai calcat stramb, iti luxezi glezna foarte usor.
Diferenta de pret nu ar fi foarte mare intre o pereche de pantofi buni si o pereche de bocanci de 3 sezoane (ma refer la Scarpa, si pantofi si bocanci), asa ca, bocancii au clar inca un atu.

Acum, evident, depinde si de preferintele fiecaruia Carpati.org

Luni, 19 decembrie 2011 - 12:59

altfell
altfell

Am luat Scarpa Zen in doua ture de abrupt. Punctul lor forte e aderenta si pe valcele e o placere sa urci cu ei. Pe poteca s faini ca sunt usori.
Slabiciunea vine pe brane inierbate unde lipsa unui suport al gleznei exercita un efort mai mare asupra ei. Si tot odata la intoarcere seara pe traseu plin de radacini, nu miza pe ei ca o sa indrepte un pas gresit si iti vor cruta glezna.
Impermeabilitatea nu le-am testat-o inca, dar in principal pentru vai/valcele de pana in gradul 3 pe vreme uscata mi se par excelenti.

Luni, 19 decembrie 2011 - 10:28

hhhrobi
hhhrobi

Mi-am luat si eu o pereche de zen (cam greu de gasit acum iarna, mai ales pe culoarea pe care o vroiam si pe marimea mea) si deocamdata sunt la "intins".

Ceea ce s-a zis mai inainte e corect, mergeti putin prin oras cu ei mai ales daca aveti piciorul mai lat (ca mine). Altfel cam strang.
A 2-a chestie pe care am vrut sa o zic e sa aveti grija daca comandati de pe net. Eu port 42.5 la adidas si la astia am avut surpriza ca la astia 42 imi erau mari. Noroc ca am avut unde sa probez asa ca mi-am comandat 41, care imi vin excelent.

Luni, 19 decembrie 2011 - 09:53

arcarius
arcarius

http://www.salomon.ro/product--_Salomon_Vega_Mid_Gtx.html
Cu asa ceva ma descurc de minune pe multe trasee de vara; genul "o dusa si-o venita" in aceeasi zi. Eu raman totusi la "fix"-ul cu "tinutul" gleznei; chiar daca e vorba doar de semigheata Carpati.org

Marți, 24 mai 2011 - 21:58

oleg
oleg
Caraba

Primul lucru pe care l-am invatat cand am inceput sa urc pe munte a fost ca bocancul este sfant. Intre timp tehnica a evoluat si au aparut si alte tipuri de incaltari ca de exmplu pantofii special confectionati pentru iesiri in natura. Pentru iesirile scurte si usoare pe teren neaccidentat cred ca sunt potriviti. Insa pe creste, stanca sau grohotisuri bocancul este mai potrivit. In primul rand iti tine glezna si riscul de entorsa este mai mic, dar iti protejeaza si osul gleznei impotriva loviturilor. Eu am patit-o, loviturile de piatra in "oul" glezneiCarpati.org sunt foarte dureroase, si juliturile se vindeca greu (deoarece si pantofii de strada de zi cu zi se freaca de rana facnd vindecarea ma lunga), nu mai spun de pietricelele ce iti pot intra in incalatari etc. pot sa-ti faca drumetia un calvar in loc sa te simti bineCarpati.org Ca doar de aia iesim pe munte pentru a ne simtii bine. Nu? Carpati.org

Marți, 24 mai 2011 - 20:10

gabicolea
gabicolea
Caraba

Dragilor,

Feedback la Scarpa Zen

Am facut cu ei Creasta Generalului pana sus la cruce ... am coborat pe versantul plin de frunze... am mers pe la ref Diana si inapoi. Doar ploaia nu m-aprins in ei. In rest sunt foarte multumit de ei
si cu asta, gata Carpati.org

Zile senine

Marți, 24 mai 2011 - 15:16

rovid
rovid
Caraba

Am primit si eu azi o pereche de semighete TNF Hedgehog GTX XCR,marimea coincide sper sa ii testez cit mai repede!

Marți, 26 aprilie 2011 - 17:41

gabicolea
gabicolea
Caraba

Asadar,

Decizia a fost pentru Scarpa Zen ... vs Garmont Dragontail. Cu reducerea primita de la Ascent(in total 15%) iese un pret de 246 vs 330.

Am ramas deci in seria approach, pe considerentul ca voi folosi mai mult la urcus/coborare pe vai pietroase decat pe poteci pamantoase Carpati.org

Multam tuturor

Zile senine
Gabi

Marți, 26 aprilie 2011 - 15:55

rovid
rovid
Caraba

Ai cumparat Scarpa Zen?Cum sunt,as vrea si eu sa cumpar ma intereseaza in principal sa stiu daca corespund marimile sau trebuie ceva "mai mare"?

Duminică, 17 aprilie 2011 - 14:25

gabicolea
gabicolea
Caraba

da, se gaseste si in RO... le-am vazut/probat ...insa nu imi ofera siguranta laiarba, la putina umezeala....
voi avea ocazia sa stau mai mult cu un zen sa merg putin cu el si atunci voistii si mai bine

Joi, 31 martie 2011 - 13:10

cosminandrei
cosminandrei..
Busola

Pai talpa de trekking / hiking la ambele modele ... nu e deloc aceeasi treaba cu modelele de care zicem eu, Stefan si Mike (scarpa zen ar trebui sa se gaseasca in Ro, totusi... )

Joi, 31 martie 2011 - 12:57

gabicolea
gabicolea
Caraba

Ce spuneti de modelele acestea? Avantajul ar fi ca legasesc in Ro

http://en.kayland.com/details.php?id=111

http://www.salomon.com/uk/product/exit-peak.html

Zile senine

Joi, 31 martie 2011 - 12:38

rovid
rovid
Caraba

Sper sa nu poluez topicul prea tare,as vrea sa stiu daca corespund marimile de la The North Face la incaltaminte,mai exact vreau sa cumpar modelul Ultra 102, stie cineva cum sunt?Multumesc frumos.

Luni, 28 martie 2011 - 09:20

cosminandrei
cosminandrei..
Busola

Mike, de curiozitate, pe pante serioase, inierbate cum e cu ai tai?
Am vazut, in poze, ca par sa aiba talpa mai adanc profilata decat vasque astia (care nici nu se mai fabrica, nici nu se mai gasesc)de care zicem eu si Stefan...
Eu m-am cam enervat la un moment dat cu ai mei, la iesirea in BPortitei, venind din Spumoasa...

Miercuri, 23 martie 2011 - 14:46

Afisari: 9,056

#31  Inapoi 1 2 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0519 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org