Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Decembrie 2024
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ianuarie 2025
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Vremea
Varful Scara
Muntii Bucegi
#24  Inapoi 1 2 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Pantaloni pentru trekking / drumetie (24)

alpinistul280
alpinistul28..
Caraba

Pantalonii de care zice mike sunt foarte buni..i-am vazut chiar ieri in himalaya.. mai aveau cateva perechi..

Sâmbătă, 30 august 2008 - 16:03

mihaitzateo
mihaitzateo
Coarda

Aia nu sunt pantaloni ci supra-pantaloni care vrei sa ii iei tu.
Eu ti-as recomanda sa mergi pe la ceva magazine montane din Cluj (ca de acolo esti) si sa probezi.
Problema nu cred ca o sa fie modelul ci sa iti vie bine si sa iti placa cum arata.
Daca esti inalt de peste 1.85m o sa ai mari probleme sa gasesti pantaloni.
Nu cred ca este indicat sa iei pantaloni fara sa ii probezi inainte.
Pantaloni nu sunt bocanci si o constanti cu uimire ca M la unii e mai lung decat XXL la altii...

Sâmbătă, 30 august 2008 - 15:16

mike
mike
Rucsac

Si eu si sotul meu avem cate 2 perechi de MAMMUT ZIP OFF PLUS:

www.himalaya.ro/catalog/product_info.php?cPath=25_47&products_id=609

mi se pare super comozi de la treking pana la catarat, croiti cu grija nu sa stea ca pe gard pe tine, se usuca f repede si sunt modulari caci se fac si scurti. Ii am de un an si i-am folosit si la munte in fiecare weekend si in oras cam 3 zile pe sapt. Si nu au nimic, adica materialul a fost f competitiv

Sâmbătă, 30 august 2008 - 14:26

clauchiorean
clauchiorean..

Ce parere aveti despre acesti pantaloni:

www.vertical-spirit.com/produit/fiche.php?lang=fr&num=27&c=95

www.alpinexpe.ro/virtuemart/2771.html

Merita investitia? Daca nu, ce imi recomandati voi?

Luni, 18 august 2008 - 20:06

giostana
giostana

si eu aceeasi problema cu caldura.
sunt suficinet de subtiri sa respire bine. cu ploaia inca nu stiu.
as vrea sa merg in uikendul asta in Iezer si paote am "noroc" de vreme urata.

Luni, 11 august 2008 - 15:52

mihaiburo
mihaiburo
Busola

@giostana - Multumesc. Eu am probleme cu caldura. Sa inteleg ca sunt respirabili ... nu faci sauna in ei ? Te-a plouat cu ei?

Luni, 11 august 2008 - 15:50

giostana
giostana

i-am plimbat putin prin oras, inca nu i-am dus la munte.
dar sunt confortabili deocamdata.

Luni, 11 august 2008 - 13:55

mihaiburo
mihaiburo
Busola

@giostana - i-ai incercat? cum se comporta?

Luni, 11 august 2008 - 12:31

giostana
giostana

Am luat Gravity.
Inca nu i-am incercat intr-o tura.
Sunt subtirei dar elastici. Sa vedem cum se comporta cu incalzirea si cu ploaia

Miercuri, 6 august 2008 - 22:27

giostana
giostana

eu am o astfel de pereche de pantaloni.
sunt dintr-un fel de prelata, rezistenti la uzura.
un dejavantaj ar fi ca sunt cam greoi si nu prea ai mobilitare.
sunt perfecti de terfeleala prin jurul cabanei, dar nu mi se pare o solutie buna daca pleci in traseu cu ei

Joi, 31 iulie 2008 - 10:54

odin
odin
Rucsac

Materialul ala de blugi...te cam incingi si mai ales se uda repede si se usuca greu. Nu trebuie neaparat sa fie din postav...poti gasi si material de foaie de cort pe care il captusesti. iti spun eu, postavul ala e super, nu simti vantul se uda greu.

Miercuri, 30 iulie 2008 - 22:25

cristinca
cristinca

Carpati.org Multumesc de sfat Odin. O sa ma orientez. In prezent am o pereche care sunt din material de bulgi dar sunt foarte largi pe picior, incat ii pot sufleca pana la a face pantaloni scurti din ei, fara sa ma jeneze, asa ca am dupa nevoie si varianta lunga si cea pana la genunchi si cea scurta. In varianta asta am mers pana acum si mi-a fost bine.

Miercuri, 30 iulie 2008 - 22:02

odin
odin
Rucsac

@cristinca: parerea mea>> te duci la magazin si cauti postav. Gasesti cu siguranta, e material din care se facea haina de armata inainte de 90. Ei...cumperi 2 mp si iti faci niste pantaloni de tip "golf" asa cum poarta tirolezii, pantalonii vin pana sub genunchi si se leaga acolo. De ce asa? Materialul chiar daca e gros e foarte moale, nu te freaca, nu faci sauna, respira in voie(mai ales ca pe caldura ii desfaci la genunchi).

Asa cari o singura pereche buna de pantaloni si 10 de ciorapi trei sferturi. Volumul e acelasi dar esti vesnic uscat. Pe langa asta poti avea la tine o pereche de jambiere de fas ca sa nu te uzi.

Facem o prinsoare: faci cum zic eu si daca nu sunt pantalonii pe placul tau ti-i cumpar sa nu ramai in pagubaCarpati.org
Vorbesc serios, e cel mai bun sfat.

Miercuri, 30 iulie 2008 - 19:18

cristinca
cristinca

Ma intereseaza intr-adevar sa nu fac sauna in ei, si in principal sa fie rezistenti la vant, uscare rapida, ca de problema asta m-am lovit mai mult decat de ploaie, mai ales in creasta. Conteaza si comoditatea.

Miercuri, 30 iulie 2008 - 17:45

odin
odin
Rucsac

Pantalonii au de regula dublura la genunchi si fund, fiind zonele cele mai uzate.
Am si eu o intrebare inainte de a-mi da cu parerea.
Pantalonii trebuie sa fie frumosi sau utili?
Pantalonii trebuie sa fie si largi pt libertate de miscare dar sa se si usuce mai repede la vant, nu sa ia din caldura corpului in procesul de uscare.
In ceea ce ma priveste, nu as lua nimic de vara din ce este de plastic. Ma incing in ei indiferent daca stau sau merg.
Imbatabili pt mine raman tot cei de camuflaj,nu faci sauna, se usuca repede,nu se topesc la un foc de tabara si alte multe avantaje.

Trebuie sa iei ce-ti face placere, adica in ce te simti bine. Unii se simt bine burdusiti de haine altii numai in sort. Depinde de fiecare. Pune pe hartie ce faci in tura si apoi bifezi daca acel pantalon corespunde activitatii respective.
Adica : sauna[ ] uscare[ ] respirabilitate[ ] rezistenta la uzura[ ] posibilitate de reparatii[ ] alte activitati outdoor[ ] luate separat. Sunt curios daca nu ajungi la vorba mea.

Miercuri, 30 iulie 2008 - 15:44

cristinca
cristinca

Planuiesc sa imi cumpar si eu o pereche de pantaloni de trekking. M-a atras modelul de la Milo, insa e 180 RON. Cat de eficient e? Merita banii sau un TCM e suficient de bunicel? Ma intereseaza sa fie rezistent la vant si ploaie cat de cat sau macar uscare rapida.

Miercuri, 30 iulie 2008 - 12:00

aragonit
aragonit

Sunt multe magazine TCM prin oras. Pantalonii chiar daca se uda se usuca f repede. E adevarat ca la o ploaie serioasa se vor uda. Sunt pentru timp bun si sunt f practici. Eu am vreo 4 perechi din diverse materiale si sunt racorosi pe caldura. Daca vrei mai multe inf. putem vb la un tel. O zi buna.

Miercuri, 30 iulie 2008 - 09:10

noctilien
noctilien

Off topic :
Trekking often refers to multi-day hiking trips through rural, often rugged territory.
Sursa: http://www.wisegeek.com/what-is-trekking.htm
Alte surse de info: http://fr.wikipedia.org/wiki/Trekking
http://en.wikipedia.org/wiki/Backpacking_%28wilderness%29

Scuze de introbagare... Carpati.org

Miercuri, 30 iulie 2008 - 08:37

giostana
giostana

Vreau sa fie respirabili in primul rand si sa se usuce repede.

- daca e sa ploua, ori ma uda ploaia ori transpiratia sun ceva impermeabil, deci oricum ma ud.
- daca nu ploua, vreau totusi sa nu ma coc in ceva "de plastic".

Referitor la pantalonii de la TCM poti sa-mi dai mai multe detalii?

Pantalonii de Milo sunt ca aia din link. La Ascent 2 (Salomon- Blanari) pe eticheta nu am vazut ca erau redusi.

Am probat si Zajo, in acelasi magazin si mi s-au parut inconfortabili. Incomozi in talie, croiala cam larga, cam ciudata zona cu dublura de la genunchi. Le-am dat o nota mai slaba decat modelului Gravity.

Miercuri, 30 iulie 2008 - 08:06

dante28
dante28
Caraba

http://www.ascent.ro/product--Pantaloni_Sierra--1819.html daca este vorba despre acest produs la Ascent este la reducere....daca nu da-mi si mie un link cu pantalonul Millo....

Marți, 29 iulie 2008 - 23:20

Afisari: 7,471

#24  Inapoi 1 2 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0622 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org