Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Ianuarie 2025
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Februarie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Vremea
Varful Timbalul Mic
Muntii Piatra Craiului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Nelamurire site Scarpa (6)

adiglavan
adiglavan

la Scarpa poti pune o jumatate de numar in plus fata de ce porti la pantof in mondopoint, mai ales daca "beneficiezi" de un picior mai lat.

Ce-i care se vind la noi nu sint chiar ultimele modele, de aceea exista diferente si posibil pe site-ul "mare" sa nu mai fie.

http://scarpa.ro/ este adresa site-ului importatorului de clapari de tura de la care achizitionam toti care avem magazine fizice sau on-line.

personal folosesc un Matrix de 3 ani si e ok. daca vrei sa alergi cu ei cauta cu gheata interioara thermoformatabila, daca nu...recomand pe cea din Cordura

Joi, 27 ianuarie 2011 - 19:47

arcarius
arcarius

Cum spuneam: Alpinexpe; comanzi nr. in mondopoint pe care-l porti tu la clapar; DACA va fi nevoie de alt nr./jum.de nr. o sa poti sa-i schimbi.
Poti discutat acelasi aspect si cu alte site-uri care aduc Scarpa.
Din experientele mele (si am ceva ani si clapari adunati in sensul asta) cu nr. in mondopint nu ai cum sa gresesti.

Duminică, 23 ianuarie 2011 - 16:46

intel450
intel450
Busola

Ok! problemele pe rand:
- anterior la o solicitare de-a mea @arcarius a postat niste linkuri catre producatori / importatori si / sau magazine de echipament. Am inceput sa le analizez si am ajuns la Scarpa (magazinele din Ro vand cam aceleasi modele de clapari de tura de la Scarpa) dar acele modele nu le-am gasit pe saitul lor (cel anuntat in mesajul anterior)
- in privinta sosonilor - 'veci nu o sa-mi cumpar pana nu probez

Duminică, 23 ianuarie 2011 - 14:23

radmar
radmar
(admin)

@intel: un raspuns oficial vei primi de la proprietarii siteului, aici fiind variante neoficiale. Asadar, poti sa incerci sa le scri si celor de la Scarpa despre nelamuriri Carpati.org

Duminică, 23 ianuarie 2011 - 14:04

arcarius
arcarius

Asta este site-ul.
Ai sa constati, accesand "products" direct din pagina de start, ca exista usoare deosebiri comparativ cu produsele pe care le vezi daca deschizi optiunile "North America" sau "Germany".
INSA, poti comanda prin Alpinexpe, produse, indiferent ca le vezi pe versiunea "International" sau celelalte 2.

Duminică, 23 ianuarie 2011 - 07:25

intel450
intel450
Busola

Mai zilele trecute am solicitat ajutor pentru ceva produse dedicate schiului de tura. Cele raspunsuri venite (pe forum sau pe privat - multumesc celor ce au raspuns solicitarii!!!) faceau referire si la o firma producatoare - Scarpa. Pe saitul lor (http://en.scarpa.net/products/) nu vad produsele comercializate in Romania. Care'i treba? - nu am vazut saitul care trebuie???

Duminică, 23 ianuarie 2011 - 00:28

Afisari: 2,501

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0493 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org