|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Insa iti pot spune ce parere am eu despre el.
Este un sac excelent, atat pentru turele scurte cat si pentru turele lungi, de iarna.
Un sac este greu sau voluminos in functie de felul umpluturii (puf sau sintetic) si in functie de temperaturile de confort sau extrem pe care le are.
Acum, eu nu stiu ce cara fiecare in rucsac, dar daca ai un cort, un sac, cateva haine si o lopata de zapada, nu inteleg ce este greu.
Deci, in cazul in care practici drumetii de 2 zile, iarna, nu depasesti greutatea de 10-12 kg, in spate.
Iar la turele de mai multe zile, mai vine in plus mancarea.
Cred ca este mai dificil de ales sacul de dormit, atunci cand faci o tura de alpinism hivernal. Atunci trebuie sa fi foarte atent la greutate, pentru ca intervine si echipamentul de alpinism, efort mai intens...
Dar pentru turele de drumetie hivernala, este un sac nemaipomenit de bun. Eu am fost foarte multumit de el.
L-am vandut pentru ca am alte planuri si aveam nevoie de bani.
Luni, 14 septembrie 2009 - 21:07