|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
- dupa 2 ani de folosire mi s-a fisurat un Platypus BigZip 2L, intr-o margine a zip-ului. In rest punga era destul de rezistenta, dar zip-ul era greu de inchis cand temperatura scadea sub 10 grade - plasticul ala isi pierdea total elasticitatea
- l-am inlocuit cu un Source Vagabond WXP ( http://sourceoutdoor.com/hydration-solutions/12-wxp.html ) care deocamdata nu pare sa aiba probleme, si imi place mai mult pentru ca are capac la mustiuc, acesta poate fi folosit in orice pozitie (la Platypus trebuie sa musti pe o anumita directie). Se poate atasa optional si un clip cu prindere magnetica de rucsac, foarte convenabil - tot de la Source.
Vineri, 5 august 2011 - 10:41