Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Peleaga
Muntii Retezat
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Markill Aquarius fail (10)

micro
micro
Caraba

Daca tot s-a generalizat discutia in experiente negative vs pozitive, vin si eu cu experienta mea :

- dupa 2 ani de folosire mi s-a fisurat un Platypus BigZip 2L, intr-o margine a zip-ului. In rest punga era destul de rezistenta, dar zip-ul era greu de inchis cand temperatura scadea sub 10 grade - plasticul ala isi pierdea total elasticitatea
- l-am inlocuit cu un Source Vagabond WXP ( http://sourceoutdoor.com/hydration-solutions/12-wxp.html ) care deocamdata nu pare sa aiba probleme, si imi place mai mult pentru ca are capac la mustiuc, acesta poate fi folosit in orice pozitie (la Platypus trebuie sa musti pe o anumita directie). Se poate atasa optional si un clip cu prindere magnetica de rucsac, foarte convenabil - tot de la Source.

Vineri, 5 august 2011 - 10:41

drumetu71
drumetu71
Busola

Ieftin e, putin dureaza. Dupa un an de folosire nu prea intensiva s-a rupt la lipitura unde intra furtunul.

Vineri, 5 august 2011 - 09:13

arcarius
arcarius

Tinand cont de pretul unui sist. de hidratare tip camelback, la Decathlon, cred ca este inutil sa-ti bati capul cu reparatii.
Practic costa tot atat cat o pereche de sosete de iarna.
Atentie; ma refer la rezervor+furtun.

Vineri, 5 august 2011 - 06:16

ciobu
ciobu

nu chiar, ala de pe site are "Pack Weight: 1.4 lbs (.64 kg) with empty reservoir", eu am unul mai simplu si cred mai usor. Pentru apa un pic mai rece, eu cred ca merita.

Joi, 4 august 2011 - 09:15

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Si are 3 kile, ca unchiu' SAM are baieti buternici de la Mexic...

Joi, 4 august 2011 - 00:29

ciobu
ciobu

Hehe...apropo de armata USofA, la schimburi de experienta cu catanele romane, in cazul meu cele de la VM din Predeal, le-au dat ceva de genul http://www.camelbak.com/Military-Tactical/Packs/ThermoBak-AB.aspx
Bineinteles ca prin nusce filiera, au ajuns spre vanzare si acu vreo 2 ani m-am ales si eu cu unul, asa am aflat de provenienta.
Acu ce sa zic, e donatie de la uncle Sam pt catana romana, e obiect de folosinta personala si individuala...daca catana a considerat ca nu ii trebuie, l-a vandut. Si a prins bine unde a ajuns.
Daca il gasiti pe undeva, chiar merita. E cat de cat termorezistent, are un mic compartiment unde poti cara alte nebunii (grenade, prezervative sau batoane de ciocolata), poate fi folosit ca rucsacel sau i se pot baga chingile in compartimentul respectiv si se face bun de bagat in rucsacul mai mare.

Miercuri, 3 august 2011 - 12:52

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Habar nu am. Vezi si tu ce foloseste armata americana in Golf Carpati.org

Marți, 2 august 2011 - 21:50

daimbeg
daimbeg

dar de pungile de la nalgene stii ceva? care e rezistenta lor la rupere sub presiune?

Marți, 2 august 2011 - 18:00

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Pungile Markill is foarte proaste. La fel am patit si eu si altii. Si in plus nu prea pot fi lipite, fiind realizate din polietilena. Iar lipiturile prin topire vor ceda la un moment dat, si nu cand te astepti. Eu folosesc acum furtunul cu PET-uri normale, caci se potrivesc fileturile.

Joi, 28 iulie 2011 - 13:52

daimbeg
daimbeg

Am patit-o de ceva vreme(asta iarna) cu dispozitivul acesta. S-a fisurat punga in cel mai cretin loc posibil: Pe lipitura ei unde s-a format o bula de aer(s-a dezlipit cu alte cuvinte) si eu nu prea vad ce as putea sa ii fac. Mi-a si udat toate hainele din rucsac cand s-a intamplat asta.. si iarna. Am facut frigul dracului atunci.

Norocul meu ca cei de la Everest sunt super ok si au fost de acord sa ma ajute in a rezolva problema(tot prin mijloace neortodoxe) a.k.a. un lipici de vreun fel. Eu sper sa nu afecteze calitatea apei pe viitor.

Oricum, dupa 1 an si putin, un fail de genul asta. Sunt dezamagit. Nu cumparati markill aquarius! O fi el super usor de configurat pe cati litri vrei sa bei si cu sistem de curatare a tubului, dar materialul e cam prost, capatul nu are valva de on/off si bite-in-ul da rateuri la transportul rucsacului si te trezesti ca-ti uda rucsacu. Pe langa asta fiecare rucsac are un sistem de hidratare pe peretele interior al sau iar apa apasa prin presiunea exercitata de celelalte lucruri din rucsac si presiunea proprie pe spatele rucsacului si il curbeaza invers de cum ar trebui(adica el apasa fix pe curbura bananei in sens opus).

Joi, 28 iulie 2011 - 12:18

Afisari: 2,493

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0501 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org