Cautare:
De actualitate

Calendar

Ianuarie 2026
LMMJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Februarie 2026
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Magazin grisport (12)

ionutz
ionutz
Caraba

Magazinul care are bocanci Gronell se afla pe str. Cuza Voda langa posta. Vis-a-vis de el se afla un magazin de incaltaminte care are bocanci Grisport.
Nu stiu cat la suta au din gama uzuala cei de la Gronell, dar pana nu de mult puteai sa-ti cumperi bocanci tehnici marimi mari (de la nr 46 in sus) la preturi super modice, undeva pana in 200 ron. Nu am mai fost din vara pe acolo si in prezent nu mai stiu daca mai au astfel de super oferte pentru persoanele care traiesc "pe picior mare".

Duminică, 11 octombrie 2009 - 14:17

y.o.z.
y.o.z.

@arcarius: ptr. produsele Gronell exista magazin in Iasi ? ai scris
"De obicei gama uzuala o are la raft in proportie de 70%. "

Vineri, 9 octombrie 2009 - 11:10

vasile.popescu
vasile.popes..
Caraba

Grisport au si site in romana:

http://www.grisport.ro/

Joi, 8 octombrie 2009 - 16:54

arcarius
arcarius

@valentin - Grisport este o firma italiana care are un parteneriat cu "nu stiu care" producator roman.
www.grisport.com si apoi benvenutti
Site-ul romenesc este aiurit rau.
Brand-ul nu se poate compara cu Richle.
Pt. cei interesati, in Iasi este un magazin care aduce bocanci Gronell (sunt super si este singurul magazin din tara).
http://www.gronell.it/
Preturile sunt foarte bune. Tipul aduce pe comanda orice model de pe site-ul companiei.
De obicei gama uzuala o are la raft in proportie de 70%.
Acum 3 ani mi-am luat si eu o pereche de Gronell; outstanding (chiar m-au impresionat si ma incanta si acum).
Italienii sunt oricum lideri in domeniul asta dar sincer, initial nu ma asteptam ca Gronell sa se ridice la standardul Scarpa sau LaSportiva.
Il cunosc pe tip personal, este f. serios. Pt. cei doritori - va pot pune in legatura cu el.

Vineri, 10 iulie 2009 - 20:10

flintstonica
flintstonica..

Numerele sunt cele de la calapodul obisnuit la Raichle. Daca majoritatea adidasilor/bocancilor tai sunt 43, atunci ia-ti 43,5, cum ai zis tu fara teama.

Vineri, 10 iulie 2009 - 19:14

ciux
ciux

Salut! La Himalaya am vazut reduceri la Raichle pana la 31.07.09.Ma tenteaza mult pretul de 251 ron la MT crest GTX, problema este ca nu pot veni in Bucuresti sa-i probez; a mai cumparat cineva incaltaminte on line? De exemplu daca port 43 sa cer 44 sau 43.5?(e destul de riscant , stiu)

Vineri, 10 iulie 2009 - 18:41

lbzk
lbzk
Caraba

daca te grabesti, saptamana asta e reducere de 20% la bocancii Raichle la magazinul Himalaya Carpati.org

Joi, 21 mai 2009 - 23:15

yo6ial
yo6ial
Coarda

Am luat anul trecut o pereche de bocanci inalti de la Grisport.
Am purtat Lythos, Mendl, si alte marci mai putin cunoscute si de care nu-mi aduc aminte...
Pana acum, sunt absolut cei mai buni (ca priza la pamant si zapada, siguranta in mers, greutate, flexibilitate, etc.) si mai confortabili bocanci purtati de mine.
Am mers prin zapada si apa multe ore cu ei, si am ramas cu copitele uscate si fara miros. Respira excelent.
Am vazut ca folosesc membrana "SpoTex" probabil similara cu SympaTex-ul.

Finisajul si cusaturile au foarte mici neajunsuri. Practic insesizabile.
Un raport calitate/pret bun, dar cum se simt picioarele in ei dupa multi kilometrii conteaza mai mult.
Oricum, probeaza cu atentie inainte sa cumperi.

Miercuri, 20 mai 2009 - 20:30

valentin
valentin

Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri !
Am cautat pe internet si trebuie sa recunosc că am găsit niște site-uri grisoft cam îndoielnice, 90% credeam că nu mai au magazine, luându-mă după aspectul și conținutul acestora.
Din păcate pentru noi, românii, facem lucruri bune dar nu ne pricepem la ambalaj...

Miercuri, 20 mai 2009 - 20:26

wildthing
wildthing

La statia de Metrou IMGB este reprezentanta Grisport. Este un magazin de prezentare si depozitul. In magazinul de prezentare sunt alte tipuri de incaltaminte decat bocanci (sandale, pantofi, etc), insa au zona de desfacere si pt bocanci, undeva la subsol. Sunt foarte ieftini (de la 30-40 lei pana la max 150 lei). Problema e ca sunt atat de ieftini pt ca au mici defecte (o cusatura un pic stramba, un siret nefinisat, etc). Defecte care insa nu le afecteaza calitatea ci doar aspectul.

Miercuri, 20 mai 2009 - 20:20

midan
midan
Rucsac

Grisport am vazut in magazinul Unirea, undeva la et. 3 aripa Calarasi, in Magazinul Victoria ( nu mai stiu etajul, 2 parca ) si in IDM.

Cu destul timp in urma m-am uitat si eu la modele de la Grisport si pana la urma m-am hazardat cu Raichle Mt. Crest, inca sunt buni dupa oarece ture. Mi-e imi vin foarte bine pe picior si tin la udatura.

Acuma parca mi-as lua Meindl dar deja asta e alta poveste Carpati.org

Miercuri, 20 mai 2009 - 19:16

valentin
valentin

Va rog, spuneti-mi !

1. Mai exista magazine Grisport in Buucresti ? Daca da, unde ?
2. Ce parere aveti de bocancii acestei firme? Caut la ei ceva compatibil (asemanator) cu
Raichle (Mammut) MT Crest GTX, din punct de vedere al calitatilor. Bineinteles, la un pret mai mic.
Merita sa iau de la Grisoft, sunt buni din punct de vedere calitativ visavis de Raichle Crest sau mai bine sa nu ma hazardez si sa iau Raichle (Mammut) MT Crest GTX.
Ma gandesc ca nu trebuie sa dai intotdeauna f multi bani pentru ceva bun calitativ...
Multumesc !

Miercuri, 20 mai 2009 - 18:58

Afisari: 8,695

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0.0367 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2026) www.carpati.org