Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Decembrie 2024
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ianuarie 2025
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Vremea
Varful Scara
Muntii Bucegi
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Magazin bocanci Gronell (16)

vlad456
vlad456

"Espertii" care mi-au vandut bocancii sunt sigur ca stiau de calitatea indoielnica a modului in care au fost lipite talpile bocancilor, deoarece am auzit pe urma mai multe persoane care se plageau de acelasi lucru, iar "espertii" care au expertizat bocancii in "laboratorul Kayland" sunt platiti degeaba.
Apropo de vanzatorii de la Mountain Experts, unul din ei lucreaza acum la Himalaya la partea de pioleti coltari si alte treburi mai tehnice, cu un sictir enorm pe el, te face sa te simti prost ca achizitionezi de la Himalaya.
Ar fi fain sa facem un top al celor mai sictiriti vanzatori.

Miercuri, 4 martie 2009 - 12:03

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Te întrebam de "expertii" care ti-au vândut vândut bocancii Kayland. Iar adresa cizmarului salvator trebuie facuta cunoscuta!

Miercuri, 4 martie 2009 - 09:08

vlad456
vlad456

Normal, nici nu mai vreau sa povestesc despre lipsa de profesionalism a celor de la ANPC, care au concluzionat dupa o expertiza a bocancilor: "talpa s-a dezlipit din cauza folosirii incorecte a coltarilor", eu nefolosind coltari la vremea aia.
Ar mai fi multe de povestit, dar nu e subiectul acestui topic.
Ideea este ca bocancii au fost lipiti (a trebuit sa platesc lipirea) la insistentele ANPC si s-au dezlipit din nou, moment in care m-am dus la un cizmar si a reusit el sa-i bibileasca, din fericire nu s-au mai dezlipit dupa interventia cizmarului.
A fost foarte dragutz.

Miercuri, 4 martie 2009 - 06:51

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Te-ai plâns cuiva despre "ecspertii" lui Motica ?

Marți, 3 martie 2009 - 22:08

vlad456
vlad456

Opinia ta conteaza, asa ne putem face o imagine despre produsele Gronell, asa cum mi-am facut si eu dupa ce am cumparat bocanci Kayland Revolution acu 2 ani de la Mountain Experts (niste neoameni).
Pot sa intreb ce model de bocanc ai?

Marți, 3 martie 2009 - 20:54

cucurbata
cucurbata

salut.poate scriu cam tarziu...dar si eu am bocanci Gronell,model de iarna,si mi se par foarte buni si nici vorba sa intre apa in ei.am picat cu un picior in apa la un moment dat si pana am reusit sa ies,fiindca m-am lovit rau,a trecut un pic de timp si nu mi-a intrat deloc apa,deloc deloc.si mai am un prieten care are acelasi model si e la fel de multumit.gronell nu sunt indeajuns de cunoscuti in romania,ar trebui sa fie comercializati de vreun magazin mai mare,acum lumea se uita suspect la ei Carpati.org)

Marți, 3 martie 2009 - 19:14

adinutaa
adinutaa

este a 3-a iarna cand eu si sotul meu purtam ghetele Gronell cumparate de la magazinul de pe cuza voda. Sunt in stare perfecta, nici vorba de udat desi am mers prin zapada si am trecut vara paraie cu ele. Mentionez ca nu au avut parte de ingrijire speciala.

Vineri, 23 ianuarie 2009 - 16:47

crzdmnd
crzdmnd
Caraba

Pai aia luati de tine oricum sunt dubiosi rau.

Bocancii aia de vara (maro cu intarituri negri) sunt ok.. pana incep sa se imputa. Pe urma Buddha-ajuta!

Joi, 15 ianuarie 2009 - 14:54

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Deja am vazut ca preturile pe care le au produsele gronell din Iasi s-au aliniat la preturile celorlalte firme cu renume gen Scarpa, Raichle, etc. Si am vaga impresie ca nenea ala de tine magazinul tot pe la noi le lipeste talpile. Fiti foarte atenti ce cumparati caci multe produse de la ei sunt rebuturi cosmetizate sau incropite din piese de la modele diferite.

Duminică, 11 ianuarie 2009 - 23:58

vlad456
vlad456

Multumesc Mihai pentru datele de contact oferite, imi sunt de un real ajutor, poate mai sunt si altii care au nevoie de acest numar de telefon.

Vineri, 19 decembrie 2008 - 01:04

crzdmnd
crzdmnd
Caraba

Salutare!
Am avut eu trecere azi prin zona si am profitat de ocazie.
Numarul de telefon din magazin: 0232 / 242.093

Numai bine!

Mihai

Joi, 18 decembrie 2008 - 22:00

cibotarum
cibotarum
Coarda

Preturile de la "Clasic si modern" cam de pe la sfarsitul verii au luat-o binisor (foarte) in sus. Adica, posibil sa mai gasesti ceva ieftin de la stocurile vechi, in rest te cam doare mintea cand vezi preturile afisate. Mi-am luat si eu o pereche pe ultima suta de metri pe la inceputul lui septembrie; acum o luna mai aveau la preturile alea bune de demult doar ceva marimea 46. Aviz amatorilor, da nici astia nu stiu daca mai sunt pe stoc. In rest de pe la 550-600 in sus preturile

Luni, 15 decembrie 2008 - 23:21

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

da dar, nici eu nu am nici un numar de acolo si nici nu stiu adresa,te-as fi ajutatCarpati.org

Luni, 15 decembrie 2008 - 15:34

vlad456
vlad456

Ok, multumesc mult pt info. M-ar fi interesat si un numar de telefon sau un mail, sa pot sa-i adresez cateva intrebari (nu sunt din Iasi si vroiam sa clarific niste chestii in legatura cu niste produse).

Duminică, 14 decembrie 2008 - 17:39

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

Gasesti bocanci marca Gronell, pe str. Cuza Voda (magazin Clasic si modern, imediat cu treci de Piata Unirii/linia de tramvai). Mai au si alte produse, dar slab. Preturi bunisoare la bocanci insa. E un domn acolo care-i aduce din Italia, nu stiu cum, dar ii vinde la preturi bune.

Duminică, 14 decembrie 2008 - 16:50

vlad456
vlad456

Mai stie cineva ceva informatii despre magazinul ce distribuia bocancii Gronell?
M-ar interesa un numar de telefonsiteadresa. nu sunt din Iasi si nici nu cunosc pe nimeni acolo sa se intereseze.

Duminică, 14 decembrie 2008 - 00:25

Afisari: 4,343

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0511 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org