|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
iar de pesteri am mentionat eu, pentru ca sunt si modele cu izolatie din neopren, iar majoritatea "papucilor" dupa inchidere nu intra apa in ei... iar botosii facuti special pentru speologie au talpa de cauciuc si anti-alunecare si este rigida si sunt de 3 ori mai ieftini
Vibram este conceput pentru anti-alunecare si tot cauciuc este .. d-asta ziceam, ca ar fi buni pentru pesteri ..
n-am ajuns dupa cum se vede sa-i vad azi
nici nu trebuie sa postati .. doar ii vedeti, aflati ei si va convingeti singuri de merita sau nu
numai bine
Sâmbătă, 21 februarie 2009 - 12:17