Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Decembrie 2024
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ianuarie 2025
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Vremea
Varful Tarcu
Muntii Tarcu-Muntele Mic
#41  Inapoi 1 2 3 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Impresii si sugestii bocanci incepatori (41)

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Alegerea unei încaltaminte de munte nu se face dupa aspect, ci dupa criteriul esential care se numeste CONFORT. Restul caracteristicilor, adica precizie, rigiditate sau impermeabilitate, trec pe planul 2. Ca "regula" generala, o încaltaminte NU se cumpara pe internet.

Vineri, 6 martie 2009 - 21:45

cretzu_
cretzu_

In jur de 3,5 maxim 4 mil

Vineri, 6 martie 2009 - 21:00

mihaiburo
mihaiburo
Busola

Uita-te pe discutiile de aici:
http://www.carpati.org/forum/echipament_montan-4/1/

apoi mergi in magazine si probeaza ... vezi ce ti se potriveste pe picior, ce bani esti dispus sa dai si mai lansezi intrebari.

Vineri, 6 martie 2009 - 20:58

cretzu_
cretzu_

M-ai cam convins dar acum nu imi plac chiar atat de mult Kailash_GTX si daca ma poti indruma catre un alt brand ar fi super ok

Vineri, 6 martie 2009 - 20:48

mihaiburo
mihaiburo
Busola

Ai scris ca vrei sa mergi vara, primavara si poate toamna. Asta e motivul. Cu mustangii aia pe timp de vara o sa tragi ceva. I-am vazut la 2 persoane in actiune si sunt f ok pt toamna tarziu si iarna, pe zapada.

Vineri, 6 martie 2009 - 20:30

cretzu_
cretzu_

Ok, dar de ce aceia si nu Mustang...care ar fi inconvenientul daca as lua scarpa mustang? Sunt cumva prea rigizi ? Inca insist pe scarpa mustang gandindu-ma ca, mai merg si iarna la munte si ii vad mai rezistenti (nu sa fac trasee pana-n varf ci ceva mai lejer pe la munte)
Astept cu nerabdare opinii si sugestii.

Vineri, 6 martie 2009 - 19:54

mihaiburo
mihaiburo
Busola

Pentru ceea ce ai scris ca ai de gand sa faci pentru inceput (ture de vara, primavara si cel mult toamna) de la acelasi producator:
- http://www.ascent.ro/product--Bocanc_Kailash_GTX--1684.html
- http://www.ascent.ro/index.php?page=product&id=1578

Vineri, 6 martie 2009 - 11:47

cretzu_
cretzu_

Ce parere aveti de Scarpa Mustang GTX ? la prima impresie cand i-am probat in magazin au parut cam rigizi dar cred ca ma pot obisnui, ideea e alta, are cineva vreo idee despre ei, sunt fiabili ?
Trasee pentru inceput am de gand sa fac numai vara primavara si cel mult toamna, inca nu ma avant in iarna.

Joi, 5 martie 2009 - 23:24

oneshot
oneshot
Caraba

@boreal eu am o pereche de meindl adusi din germania acum 6-7 in care i-am folosit excesiv in toate sezoanele la munte cat si in oras , mi-au ramas mici si am folosit branturi ca sa ii mai intind , asta vara dupa 6 ani de folosinta am calcat cu intr-un rau care ajungea peste glezna nu m-am udat DELOC ! (mentionez ca nu or fost dati cu nici un fel de solutie).Daca tu ai nimerit un rebut nu inseamna ca toata firma face la fel , la fel e peste tot si la toate firmele , padure fara uscaturi nu existaCarpati.org.

Joi, 5 februarie 2009 - 12:18

alllx
alllx

Mersi de link Daniel(aka midianCarpati.org)
astia mi-ar trebui, da acuma pe stoc au numa o pereche 40 si mie imi trebuie 45 Carpati.org, asta ma seaca gasesti o pereche si aia uitata prin depozite, pierduta in spatiu...
As zice o replica despre romania da ma abtin Carpati.org Ii bine oricum, daca nu avem bocanci de care vrem... macar avem muntii dragi aici langa noiCarpati.org.
Sunny trails.

Joi, 5 februarie 2009 - 11:37

midan
midan
Rucsac

2) http://www.ascent.ro/product--Bocanc_Nepal_Pro_GTX--1674.html

1) Pai diferenta intr Crest si Peak e scrisa la ei pe site.
Cat despre magazinele romanesti, intre ce au pe site si ce au in raft e mare diferenta uneori.

Ah, preturile la Raichle, in Romania, sunt la jumatate din pretul de pe site-ul producatorului. Adica intr-o tara civilizata pretul bocancilor Raichle se aproprie de cel al bocancilor Meindl. Carpati.org

Joi, 5 februarie 2009 - 11:25

alllx
alllx

Doua intrebariCarpati.org daca stie cineva:
1)Care e diferenta intre raichle MT crest gtx si MT peak gtx. Pe site la raichle.ch modelul peak are bordura de cauciuc pe tot conturul bocancului(ceea ce ii super... astea vreau), pe cand MT crest are numa in fata. Da pe pozele de pe site-urile romanesti de munte modelul MT peak nu am vazut bordura aia deloc, doar piele albastraCarpati.org. Sunt versiuni de peak diferite?
si....
2)M-am uitat pe site la Scarpa si am vazut mai multe modele ce mi-ar placea....
Marea problema nu le-am gasit pe nici un site sau magazin in care am fost. De ex... mi-ar placea Scarpa Nepal sau Scarpa SL M3.
Stie careva unde le pot gasi?

Mersi!

Joi, 5 februarie 2009 - 09:35

roman
roman

Buna,eu sunt incepator si as dori sa cumpar o pereche de bocanci.M-am uitat in stanga si in dreapta,m-am informat temeinic in domeniu si am inceput sa caut prin magazine si pe internet,unde preturile erau de la 270 de ron in sus.Dar intr-o zi plimbanduma prin oras am dat de un magazin pe strada Vasile Alexandri (Oradea) unde am gasit bocanci foarte buni la pret de 100 ron !!!!
Cand am vazut am ramas umpic surprins,de aceea as dori parerea cuiva despre magazinul respectiv,daca si-a mai cumparat de acolo,despre calitatea produselor,orice
Spun asta deoarece vanzatoarea nu m-a putut ajuta prea mult Carpati.org

Miercuri, 4 februarie 2009 - 22:54

crissie
crissie

Ce ziceti de Scarpa Mustang GTX?

Marți, 3 februarie 2009 - 11:09

boreal2007
boreal2007

Sa-i porti sanatoasa! Foarte bine ai facut, mai bine cumperi doua perechi de Raichele, decat una de meindl. Cel putin stii ca indiferent de situatie nu ramai desculta.

Joi, 15 ianuarie 2009 - 21:09

lumimun
lumimun

Cineva spunea acum ceva zile ca "Soarele straluceste pentru toti!" Carpati.org

Joi, 15 ianuarie 2009 - 20:52

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Eu nu vreau sa te supar, dar ma rog, acum daca tot i-ai cumparat...

Joi, 15 ianuarie 2009 - 20:48

lumimun
lumimun

Da. Stateau cel mai bine pe picior si la cata experiaenta am eu si la ce mi-am propus sa fac deocamdata sunt f buni Carpati.org

Joi, 15 ianuarie 2009 - 20:40

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Vai de mine, pe astia i-ai luat ?

Joi, 15 ianuarie 2009 - 20:34

lumimun
lumimun

And the winner is.. Raichle Mt. Trail GTX cumparati azi dupa multe saptamani de asteptare/ documentare. Stau bine pe picior, i-am probat si cu sosete mai groase(2 perechi) si e ok. Singura "problema" ar fi ca piciorul meu, avand glezna subtirica, pare ca o scobitoare intr-un bocanc marima -cred ca 42 a ramas pana la urma si probabil ca o sa trebuiasca sa ma impiedic de multe borduri pana sa ma obisnuiesc cu ei. Carpati.org
Multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi si sa aveti zile asa cum va doriti!

Joi, 15 ianuarie 2009 - 20:13

Afisari: 4,988

#41  Inapoi 1 2 3 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0535 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org