|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
@florinbalan acu tu vrei sa nu manance si baietii de la marketing o paine?? Fata de T3 "clasic" de la ei... e ambele
@kxo.xp nu m-ar bate gandul sa incerc sa ma adapostesc in el pe viscol iarna, cand nu vezi nici urmatorul marcaj
Apropos de ancorare, am vazut pe undeva la ei pe site un filmulet cu tunelul de testare la vant, un cort family de camping suflat cu 80 km/h, impresionant!!! Si mie mi s-a parut cam putin ancorat, dar traiesc cu speranta ca aia care au facut TGV-ul stiu cum e cu vantul la un amarat de cort Din ce-am citit pe shop-ul online al producatorului (nu pe Decathlon) frantujii le cam taraie multumiti si prin alpi, si prin pirinei, si prin nord, dar aia nu vorbeau decat in perioada de garantie.
Multumesc pentru sfaturi!
Miercuri, 22 august 2012 - 20:54