Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Piciorul Porcului
Muntii Padurea Craiului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Husa rucsac (9)

fanqueen
fanqueen

doar ce mi-am luat o husa de rucsac de la intersport intr-un sacuelt din acela mic de care zice si joji. husa e impermeabila si are capacitate intre 40-60 l, nu am apucat insa sa o testez...la prima vedere pare de calitate si am dat si vreo 40 de lei pe ea la promotie. in perioada asta sunt promotii

Duminică, 24 ianuarie 2016 - 20:03

joji988
joji988

Salutare. Din ce stiti/folositi, cele de la intersport sunt ok? Mie imi place ca au si un mic saculet sa stea strans, dar nu stiu daca isi fac treaba.

Marți, 19 ianuarie 2016 - 21:33

bogdan.t
bogdan.t
Coarda

Eu am husa integrata la rucsac. Nu am scos-o de foarte foarte multe ori din buzunarasul ei ori pentru ca am prins vreme ok, ori pentru ca nu nu a plouat atat de tare incat sa o consider necesara. DAR, atunci cand am apelat la ea, trebuie sa recunosc ca si-a facut treaba admirabil. Acopera rucsacul in totalitate si, pana acum, nu am vazut sa permita trecea apei prin ea (si am prins si ploi destul de puternice).
Oricum, just in case, si eu folosesc pungi/saci menajeri si asa e si cel mai indicat sa faci!

Marți, 19 ianuarie 2016 - 16:58

hahaha
hahaha

La un rucsac am husa dar e aproape inutila, dupa ce l-am asezat prima data pe jos s-a si gaurit, la celalat nu exista optiunea asta si prefer sa cumpar saci de gunoi mari de, 80 de litri. Astia sunt grosi si dintr-un sul ai lejer un an de zile. Il bagi in rucsac si apoi iti asezi linistit toate lucrurile ca si cum nu ar fi acolo (asta daca nu vrei sa ai cate o punguta pentru fiecare obiect).

Marți, 19 ianuarie 2016 - 16:26

yo6ial
yo6ial
Coarda

Mai toate rucsacurile sunt rezistente la ploaie. Rezistente, nu submersibile.
Husa e utilă să-ți protejezi rucsacul de apa ori noroiul de pe jos, de exemplu, când îl dai din spinare sau te așezi să te odihnești.

Dacă te plouă în timpul mersului, vântul care însoțește cel mai adesea ploaia, va îndesa bine apă între rucsac și husă.

Pelerinele care acoperă și rucsacul ( de exemplu, așa ceva: https://www.mormota.ro/trekmates-pelerina-ploaie-typhoon-delux.html ) au mai multe șanse să-ți păstreze pijamaua uscată.

Eu prefer să-mi împachetez lucrurile care nu mi-ar place să se ude, în pungi de plastic.
Ceva mai solide, nu pungi de gunoi sau similare, desigur.
Arareori am tras husa pe rucsac și rostul a fost transformarea rucsacului în fotoliu sau masă.

Ah... mai e o utilitate. Unele huse au elemente reflectorizante și culori intense.
Sunt bune noaptea să te vadă alții câtă vreme vrei să fi văzut cu ușurință.
De exemplu, pe șosea sau pe poteci în grup, noaptea.

Marți, 19 ianuarie 2016 - 16:09

cristi.iliescu
cristi.ilies..
Busola

Chiar și cu husă, unele rucsacuri tot se udă pe partea care stă lipită de tine (husa nu poate proteja inclusiv acolo). Am pățit-o anul trecut în Ceahlău, când țuruia apa printre mine și rucsac, deși avea husă și eu aveam pelerină. Indicat e să ai toate hainele și sacul de dormit împachetate în saci de gunoi.

Ai mai putea să apelezi la o pelerină lungă și foarte largă, sub care să intri și tu și rucsacul la nevoie. Dezavantajul acestei pelerine e greutatea mai mare.

Marți, 19 ianuarie 2016 - 15:35

ratza
ratza
Busola

Nici husele nu țin prea mult la ploaie, în timp se macină membrana aia și devin inutile.

Marți, 19 ianuarie 2016 - 14:47

jadeasp
jadeasp

Daca nu scrie explicit pe rucsac ca e impermeabil, ceea ce nu prea am vazut, ai nevoie de o husa. Altfel risti sa se imbibe tot ce ai in rucsac. Unele rucsacuri au o husa integrata.

Luni, 18 ianuarie 2016 - 23:14

fanqueen
fanqueen

este absoluta nevoie de o husa de rucsac contra ploii sau rucsacul obisnuit in principiu asigura o impermeabilitate rezonabila?

Luni, 18 ianuarie 2016 - 22:59

Afisari: 1,375

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0546 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org