|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Muchia Caprioarei are 6 l.c. si este de max.5+
Creasta Generalului are 8 l.c. si este cat se poate de palpitant; la fel Creasta estica din Piatra Altarului care are 5 l.c.; mai sunt si altele.
Ideea este ca daca vrei trasee de catzarare clasica/alpinism, ai de unde, iar un ham de calitate nu-i de colo.
Prima mea zi la stanca au fost 7 l.c. asa spuneam si eu la vremea aia: nu o sa ajung eu asa de repede sa fac trasee lungi
Ti-ai luat un ham bun - e cam greu sa gasesti ceva slab calitativ la Petzl.
Daca o sa vrei stanca, o sa urmeze si alte investitii: ceva carabe, un reverso, o casca, un gri-gri pt. zilele de mansa macar 1 buc. scarita; incet-incet creste lista fara sa socotim espadrilele.
Succes.
Precizare; pt. Creasta Generalului o sa gasesti date lungimi diferite ale traseului ca si nr. lungimi coarda. Este supraasigurat; l.c. intinse sunt vreo 5, pana in creasta; am citit undeva ca l-au facut unii in 10 !!!! lungimi, in fine, ultimele 2 sunt mai "tari". Am pus 8 pt. ca intre 5 si 10, daca nu vrei sa mergi pana se intinde coarda, cam vreo 8 se fac. Unii fac doar primele 3-4 lungimi...si atat.
Marți, 15 noiembrie 2011 - 23:31