Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Bora
Muntii Latoritei
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Echipament pentru oameni scunzi? (19)

le_kel
le_kel

@kxo.xp
ne poti da mai multe detalii? pret/daca rezista bine la apa, eventual o poza..
multumesc

Duminică, 20 ianuarie 2013 - 11:30

kxo.xp
kxo.xp

Sunt mai multi indivizi care fac la comanda pantaloni/geci de goretex. Eu am apelat la un nene din Bacau. Mi-a luat masurile (eu sunt subtire si lung de felul meu) si mi-a livrat un costum complet care chiar imi vine perfect. Spre deosebire de tot ce am probat in Bucuresti (si am mers cam peste tot) unde ba erau largi, ba erau scurti, ba stateau pe mine ca pe gard... in conditiile in care am probat fara sa ma uit la pret.

Duminică, 13 ianuarie 2013 - 12:01

ucuspucus
ucuspucus

Multumesc, Bobi. Stiu de Montrek, voi mai da o tura pe acolo si daca gasesc o pereche mai mica, pun ce am pe bursa, ca nu i-am purtat deloc :S

Sâmbătă, 12 ianuarie 2013 - 21:15

bobimanta
bobimanta

@ucuspucus
Pantalonii care s-au dovedit a-mi veni bine mie, ca baiat, sunt cumparati, dupa ce au fost probati, de la un magazin de profil care sta pe o straduta pe splai, mai jos putin de calea victoriei. Sub masura 48 de care ma bucur eu, mai erau alte doua masuri. Nu le aveau la acel moment pr stoc.

Joi, 10 ianuarie 2013 - 20:37

ucuspucus
ucuspucus

Am luat si eu legatura cu domnul Botos, ca am aceeasi problema, insa ar trebui sa trec pe la fata locului, sa-mi ia dumnealui masurile, ca prin telefon nu e indicat sa le transmit. Pana gasesc drum prin Targu Mures cred ca voi folosi nadragii existenti suflecati. Cu fermoarul si parazapezile nedetasabile e mai complicat. Si cand ma gandesc ca si eu am dat 270 pe ei...
Cine mai cunoaste variante pentru gagici de 1.50m sa dea de stire.

Joi, 10 ianuarie 2013 - 19:35

marko
marko

Numele patronului este Botos Ioan, nr. tel: 0722353690

Luati legatura direct cu dansul

Miercuri, 26 decembrie 2012 - 22:44

drumetu71
drumetu71
Busola

Daca se poate vreau mai multe detalii si ceva poze sau site-uri unde se pot vedea produsele AlpinExtrem pentru ca am aceeasi problema si ceva pe comanda la pretul asta e binevenit.

Miercuri, 26 decembrie 2012 - 13:52

marko
marko

@laeksutzu: din pacate nu am poze. Pantalonii sunt din GoreTex, cu cusaturile sudate, fermoar pe lateral, parazapezi nedetasabili, bretele, si intarituri din cordura pe fund pe genunchi si la glezne in interior. Cel mai bine e sa-i probezi pentu ca modelul intr-adevar este destul de ciudat, cu talia destul de lata Carpati.org

Marți, 25 decembrie 2012 - 17:24

bobimanta
bobimanta

Na ca am rezolvat.
Cum nu se stie de unde sare iepurele, am probat un "Alpin" marimea 48 (?) care imi vine bine.
Destul de larg in talie si cu cracii destul de nelungi. Bretele, ceea ce e bine, si parazapezi nedetaasbile ceea ce nu e chiar asa de bine, macar nu au costat un car de bani. Oricum, i-a cumparat Mosul, nu eu Carpati.org.

Si va multumesc pentru ajutor! Carpati.org

Luni, 24 decembrie 2012 - 14:40

cipicernat
cipicernat
(admin)

Cu ceva ani în urmă am cumpărat pantaloni din polar de la firma respectivă. Confirm că raportul calitate/preț este ok.

Luni, 24 decembrie 2012 - 13:41

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

salut!

@marko. ai ceva detalii asupra acestor pantaloni?sau eventual o poza doua?

Luni, 24 decembrie 2012 - 02:37

marko
marko

De undeva sigur a "furat" meseria, sabloanele, furnizorii de materiale etc. Poate nu e o coincidenta, habar nu am. Ma intereseaza ca fac produse destul de bune la un pret mai mult decat acceptabil.

Duminică, 23 decembrie 2012 - 11:51

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Inseamna ca e doar o coincidenta faptul ca e la Tg Mures unde e fabrica Salewa si are numele unei marci inregistrate de Salewa.

Duminică, 23 decembrie 2012 - 11:43

marko
marko

Asta e o mica afacere complet independenta a unuia, cum este si Nahanny (saci de dormit etc.) - o marca autohtona la inceput de drum.

Duminică, 23 decembrie 2012 - 11:37

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Asta-i un fel de Salewa pe sub mana fabricii?

Duminică, 23 decembrie 2012 - 11:16

marko
marko

La Targu Mures intr-un garaj se fabrica geci, suprapantaloni din GoreTex sub numele de marca AlpineExtrem.
Undeva la un 250-300 RON gasesti suprapantaloni foate buni si daca iei legatura cu proprietar ei o sa-ti croiasca o pereche exact pe masura ta sau o sa modifice o pereche de marime standard.

Numele patronului este Botos Ioan, nr. tel: 0722353690

Duminică, 23 decembrie 2012 - 10:51

bobimanta
bobimanta

Am fost mereu sceptic privitor la utilitatea parazapezii suprapantalonului, ea fiind si un motiv important de eschiva al croitorilor. Ar mai fi de pierdut si o parte din intaritura de pe interior, si o capsa sau un scai la exterior. Merge si fara ele. Un alt lucru care mi se pare mai important este ca un crac croit cu genunchi preformati este incomod in miscari largi daca genunchiul lui este sub cel al omului. Nici asta, pana la urma, nu este un capat de tara. Dar deja se aduna compromisuri.
La unele firme de nadragi de strada gasesc marimi atipice, de exemplu jeans masura 30/30.
Asta mi-as dori sa gasesc si la un suprapantalon.
Pana una-alta, asta nu e un motiv care sa ma tina in casa. De iesit ies cu ce am, ca trebuie Carpati.org .

Duminică, 23 decembrie 2012 - 00:42

florinbalan
florinbalan
Rucsac

Aceeasi problema (dar mai greu de rezolvat cu foarfecul si masina de cusut) o au fetele lungi si slabe, care inoata in pantalonii barbatesti L.
In cazul tau e destul sa gasesti un croitor care sa aiba chef sa scurteze fermoarul in partea de jos a unei perechi "medium". Nu-i mare traznaie. Iar parazapezile incorporate, daca exista, oricum sunt inutile, daca scapi de ele vei fi mai uscat la glezne.

Duminică, 23 decembrie 2012 - 00:29

bobimanta
bobimanta

Va salut pe toti!
Si, in al doilea rand, va cer un sfat.
Problema cu care ma confrunt este ca nu gasesc o pereche de suprapantaloni care sa mi se potriveasca.
Asta pentru ca sunt scund: 160cm inaltime, 72 lungimea la interior a piciorului si talie de fotomodel – 90cm.
Piesa asta de imbracaminte a ramas singura nerezolvata. Suprapantalonii “S” imi sunt lungi cu 10-15cm peste cat mi-ar fi util si cu ~5cm mai mici in circumferinta la talie. Scurtatul lor e dificil sau imposibil conform unor croitori.
Aveti vreo sugestie sau idee care sa ma ajute sa gasesc in comert ceea ce caut?
Numai bine!

Sâmbătă, 22 decembrie 2012 - 23:23

Afisari: 2,341

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0611 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org