Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Decembrie 2024
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ianuarie 2025
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Vremea
Varful Urechea
Muntii Baiului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Echipament marca Energy (11)

poznasul
poznasul

Da , am vazut si eu produse Energy la My Place in Brasov .. Sunt produse in China iar pe maneca la jacheta scrie mare Gore Tex...

Este clar ca nu se compara cu millet sau cu north face , polarul este mai subtire si nu dau detalii despre respirabilitatea materialului..
Eu zic totusi ca pentru tranzitie sunt ok.. daca nu te gandesti sa mergi in Hymalaia cu ele...Daca chinezii pot calatorii cu astfel de haine, atunci cred ca putem si noi...

Eu incerc sa conving cat mai multi novice sa iasa la munte iar preturile echipamentelor ii descurajeaza .... De aceea eu zic, ca , ai putea merge la munte si cu echipament mai ieftin , iesiri de o zi doua , pana ajungi sa stringi echipamentul de firma mult visat , pana ajungi la nivelul de a sta cu saptamanile pe munte....

Legat de plasa , am vazut produse energy care contin si acea plasa mult discutata

Marți, 28 aprilie 2009 - 09:57

c3po
c3po

“…Este bine pt inceput sa mergi pe niste producatori mai ieftini, nu trebuie sa sari direct la salewa, millet, the north face etc pt ca te usuca de bani. Vad ca se vorbea si de gravity...ca si carbondale-ul ambele se produc la mine in oras, Tg-Mures...niste baieti faini care au crescut incet si produc niste imbracaminte de calitate. …” Asta scria “jacson” Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 22:49 intr-un alt comentariu. Poate asta sa-ti explice nedumerirea ta si eventual ia legatura cu “jacson” poate sa-ti dea si alte referinte.
Carari insorite!

Marți, 3 februarie 2009 - 17:00

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Cineva spunea ca românul este imun la noutate, la schimbare, la sfaturi si asa mai departe. Fac parte dintre cei care-si bat gura degeaba, pe zi ce trece sunt convins de asta. Ce sa mai zic când vad ca acum cumparaturile se fac la tarabe pe marginea pârtiei. La ce bun internetul si Gugal daca românul habar nu are sa-l foloseasca la ceva util, daca tot pe a lui o tine ? E de groaza!

Sâmbătă, 31 ianuarie 2009 - 20:57

alecsu
alecsu

revin cu o completare,
Energy trebuie sa fie brand-ul...nu sunt fabricate nicicum de Spyder.Am vazut in acest weekend pantaloni Energy goretex de vanzare la o taraba langa Coliba Haiducilor in Poiana Brasov.

Sâmbătă, 31 ianuarie 2009 - 20:40

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Raspund altfel : merita sa investesti în Mammut adevarat veritabil fals vândut în România ?

Sâmbătă, 31 ianuarie 2009 - 20:38

alecsu
alecsu

cu tot respectul Nea' Mihai Carpati.org,
merita sau nu investirea banilor in brand-ul acesta?

numai bine,

Sâmbătă, 31 ianuarie 2009 - 20:30

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Tot ca fapt divers, "Energy" este modelul. Firma este veche de 30 de ani. Gugal ajuta mult la gasirea de informatii interesante.

Sâmbătă, 31 ianuarie 2009 - 19:12

karlo01
karlo01

...ca fapt divers, "Energy" are vreun site sau vreun contact??

Sâmbătă, 31 ianuarie 2009 - 18:49

karlo01
karlo01

Salut. Eu am o geaca de la Energy, am luat-o din Busteni pt ca mi-a placut modelul f. mult. Vreau sa zic ca sunt f multumit de ea. Este impermeabila chiar daca m-au prins cateva ploi zdravene. dar are si un minus. pe interiorul manecilor nu are plasa din aia cum are in celelalte zone si din cauza asta cam face condens ?! ( cred ca e condens ). cat despre izolarea termica e super ok.

Vineri, 30 ianuarie 2009 - 17:57

vpraji
vpraji

Cei de la Spyder fac ceva jackete ce se cheama Energy, dar nu au pretul tentant, asa ca este foarte posibil sa fie fake si sa se fi inspirat de acolo.

Vineri, 30 ianuarie 2009 - 16:32

alecsu
alecsu

Va salut,
Am vizitat recent un targ de haine si am avut surpriza sa gasesc expuse cateva jachete marca Energy,cateva din ele purtand inscriptia Gore-tex si altele fiind "brodate" cu inscripta WindStopper ! Imi poate da cineva un feedback in legatura cu aceste haine intrucat pretul era chiar tentant?Semnul Windstopper nu era identic cu cel de la Gore Industries,fiind scris pe fond gri !

Cu respect, Alex

Vineri, 30 ianuarie 2009 - 15:53

Afisari: 3,775

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0490 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org