|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Este clar ca nu se compara cu millet sau cu north face , polarul este mai subtire si nu dau detalii despre respirabilitatea materialului..
Eu zic totusi ca pentru tranzitie sunt ok.. daca nu te gandesti sa mergi in Hymalaia cu ele...Daca chinezii pot calatorii cu astfel de haine, atunci cred ca putem si noi...
Eu incerc sa conving cat mai multi novice sa iasa la munte iar preturile echipamentelor ii descurajeaza .... De aceea eu zic, ca , ai putea merge la munte si cu echipament mai ieftin , iesiri de o zi doua , pana ajungi sa stringi echipamentul de firma mult visat , pana ajungi la nivelul de a sta cu saptamanile pe munte....
Legat de plasa , am vazut produse energy care contin si acea plasa mult discutata
Marți, 28 aprilie 2009 - 09:57