Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Dara
Muntii Fagarasului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Echipament montan Echipament gravity (8)

monycata
monycata

Încă mai dețin o pereche de pantaloni Gravity. Să zicem că au fost OK, mai ales că sunt dublați și cu softshell și membrană. Respirabilitate foarte bună, impermeabilitate la fel. Totuși, zona întărită cu cordura din partea inferioară a picioarelor are câteva zone în care s-a destrămat/sfâșiat. Posibil totuși să-i fi agățat eu, deși nu-mi aduc aminte. A, și dacă fumezi cât ești îmbrăcat cu ei, ai grijă. Se găuresc foarte repede.
Mai am și o geacă. Din păcate asta a avut cusăturile proaste (ața veche, dracu s-o ia), mai nou i s.a rupt și fermoarul. Dar tot nu-mi vine s-o arunc. O s-o cârpesc eu într-un fel.
Cu ambele echipamente am stat, acoperit de zăpadă, pe o temperatură de -20 grade timp de vreo 10-15 minute. N-am avut nici o problemă.

Off topic: Dețin un rucsac integral din cordura de vreo 16-18 ani. Am tras de el de l-au găsit dracii. N-a avut nimic, a rezistat cu îndârjire. Totuși, probabil, sătul de chin, a încercat să abordeze pensionarea prin slăbirea cusăturilor la bretele, în partea superioară. Cum ața obișnuită nu era o variantă viabilă, după un scurt proces de gândire, am ales varianta întăririi cusăturilor cu fir textil de pescuit. Marfă!

Miercuri, 11 ianuarie 2017 - 08:00

ctig
ctig

Un review la o jacheta Gravity softshell Winter B II cumparata acum doi ani: in primul rand a fost prezentata ca avand fermuare YKK (pe cele cu care a venit nu are inscriptia firmei, posibil sa fie niste no name-uri), gluga nu este comfortabila si greu de ajustat la cum ai nevoie; ca respirabilitate este posibil sa stea mai putin bine, dar este adevarat ca am avut un polar subtire pe sub geaca care at fi putut explica acest lucru.
Ca si marime si cum se aseaza pe corp si impermeabiltate este Ok,la fel si pretul.
As recomanda achizitionarea ei ca softshell de inceput, in caz ca se doreste mai mult dar si mai scump un softshell de la alte firme.

Marți, 10 ianuarie 2017 - 14:46

andrei85
andrei85

Multumesc mult pentru informatii.
Pentru laeksutzu , sub jacheta de obicei mai am o bluza de corp subtire si mulata si un polar de 200 la care renunt uneori, cineva mi-a zis ca are o jacheta un fel de hardshell de la firma Campagnolo ,cunoasteti produsele de la aceasta firma?
Ms.

Luni, 7 ianuarie 2013 - 14:24

mike
mike
Rucsac

Salut,
Eu si sotul meu avem extrem de multe produse de la Gravity printre care si:
-1 jacheta de iarna cu membrana GTX
-2 jachete de primavara-toamana cu membrana Gtx Paclite
-1 pereche de suprapantaloni cu membrana de Gtx dublu strat.

Suntem multumiti de toate produsele, nu am avut nicio problema cu ele desi le-am folosit ani de zile (jacheta de iarna cred ca are 4 ani) iar cele cu membrana Gtx Paclite au 2 ani de folosire intensa. Jacheta de iarna nu prea mai tine la ploaie, insa iarna nu pre m-a plouat pe munte. Insa isi face treaba inca foarte bine in turele de iarna, cu ninsoare, viscol etc.
Jachetele de Paclite tin inca bine la ploaie si respira decent (sincer cand le-am cumparat nu aveam prea multe sperante de la ele caci imi pareau atat de firave si subtiri)...Depinde si la ce ritm te misti etc. Daca merg la treking nu am nicio problema sa o pastrez pe mine (cu aerisirile deschise). Daca insa ma ploua intr-o tura de trail-running, vara, ma gandesc de 10 ori daca sa o pun pe mine (si sa continui sa ma misc in acelasi ritm alert) pentru ca incep repede sa transpir.

Suprapantaloii sunt si eu bine facuti si sotul meu, fiind mai calduros, ii foloseste deseori direct pe piele,fara un strat de lenjerie de corp suplimentar.

Luni, 7 ianuarie 2013 - 11:29

roibica
roibica

Corect, habar nu am ce membrana este, dar pe partea de impermeabilitate este foarte tare

Duminică, 6 ianuarie 2013 - 23:50

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

Produsele de la Gravity sunt foarte bune. Am avut un model asemanator cu ce vre tu sa cumperi si am fost foarte multumit. Impermeabila, respirabila. Trebuie doar a stii sa lucrezi cu straturile si totul va fi bine.

@roibica. Pai softshell-ul ala nu respira cum trebuie pt. ca are o membrana No-name din cate vad eu. Si este cunoscut faptul ca softshell-ul nu respira aja bine ca o jacheta hardshell, evident cu aceleasi membrane.

Si la pretul ala nu cred ca gasesti ceva mai bun, decat daca optezi pentru alte mebrane.

Alex

Duminică, 6 ianuarie 2013 - 22:11

roibica
roibica

Eu o am pe asta http://www.ascent.ro/jacheta-softshell-gravity-winter-2-negru-rosu-barbati.html si sunt foarte multumit de ea, nu se uda, apa fuge de pe ea. in ceea ce priveste respirabilitatea, nu este ideal dar este ok

Sâmbătă, 5 ianuarie 2013 - 20:42

andrei85
andrei85

Vreau sa-mi achizitionez o jacheta de la firma Gravity dar nu stiu cat de impermeabile si respirabile s sunt , foloseste cineva imbracaminte de la aceasta firma? Cica produsele sunt din Goretex
Oare as gasi ceva mai bun la un pret asemanator?
Modelul ar fi acesta
http://www.echipamente-goretex.ro/products-page/barbati-2/geaca-eex/

Va multumesc pentru informatii

Sâmbătă, 5 ianuarie 2013 - 17:20

Afisari: 4,488

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0482 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org