|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Mai am și o geacă. Din păcate asta a avut cusăturile proaste (ața veche, dracu s-o ia), mai nou i s.a rupt și fermoarul. Dar tot nu-mi vine s-o arunc. O s-o cârpesc eu într-un fel.
Cu ambele echipamente am stat, acoperit de zăpadă, pe o temperatură de -20 grade timp de vreo 10-15 minute. N-am avut nici o problemă.
Off topic: Dețin un rucsac integral din cordura de vreo 16-18 ani. Am tras de el de l-au găsit dracii. N-a avut nimic, a rezistat cu îndârjire. Totuși, probabil, sătul de chin, a încercat să abordeze pensionarea prin slăbirea cusăturilor la bretele, în partea superioară. Cum ața obișnuită nu era o variantă viabilă, după un scurt proces de gândire, am ales varianta întăririi cusăturilor cu fir textil de pescuit. Marfă!
Miercuri, 11 ianuarie 2017 - 08:00