Husky.... fara doar si poate. Am un Bret 2 si l-am folosit in toate conditiile posibile si imposibile, fara sa am vreun repros. Aaa, ca se mai indoaie cate un cui sau, cum a zis si Victor, a crapat un bat ... asta e. Se inlocuiesc.
Despre acel HEAD chiar nu-mi pot da cu parerea. Sincer sa fiu nici nu stiam ca cei de la HEAD fac si corturi. Asta daca sunt aceiasi cu cei care fac celebrele skiuri.
Deci si prin urmare, sfatul meu e sa mergi pe Husky. Nu vei fi dezamagita!
Eu as merge pe Husky. E un brand consacrat pentru corturi, cu produse de calitate buna si durabile in timp.
Am de la ei un Boyard (4 persoane), care m-a servit cu brio mai multi ani la rand.
Ca avantaje: raport calitate-pret excelent (mai ales ca modelul ales de tine beneficiaza de un discount de 20%), spatios, bine aerisit, durabil.
Dezavantaje: relativ greoi, un bat a crapat la un segment, forma nu e ideala pentru vant puternic, dar aceste detalii nu isi au rostul pentru o tura in conditii normale.
Buna ziua. De cateva zile caut un cort de 3 persoane pe diverse site-uri. Ma cam hotarasem asupra unui Husky Bird 3, dar am gasit si un cort facut de Head, Head Dawson 3 . Ati folosit corturi Head pana acum? Nici nu gasesc informatii despre el. Se pare ca in Romania il comercializeaza doar Sportisimo. Mai jos sunt si linkurile, poate ma ajutati cu ceva sfaturi.
Am avut Husky si sunt corturi bune cu raport calitate pret bun...
Spor la cumparaturi
Miercuri, 8 aprilie 2020 - 10:50