|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Salewa castiga cam 10% cu batul in plus, iar ce pierde pe celelalte este exact zece procente.
Sper ca acum esti capabila sa decizi!
Acum serios,
Orice ti-ar spune cineva va trece printr-un filtru subiectiv si problema este ca subiectivitatea fiecaruia este diferita.
In plus nu vad cum ar putea sa fie corect altcineva decat cel care le-a folosit pe ambele, in conditii de iarna si un interval suficient de lung, incat sa intalneasca orice situatie posibila.
Nu cred ca acest "cineva" este rezident pe aici.
Cred ca daca cineva iti spune hotarat A in loc de B (si este o persona credibila) asta te-ar putea ajuta, scazand presiunea deciziei... dar nu ar insemna ca ai alege corect.
Eu zic sa cantaresti tu fiecare argument pro si contra, sa decizi si sa treci la actiune/cumparare.
Ca orice in viata asta poate fi decizia buna sau nu, si ca de obicei vei stii adevarul numai dupa ce incerci.
Oricum ai deja toate elementele de cunostere foarte bine definite, si eu as vedea exact aceleasi probleme la cele doua corturi.
Deci iti sugerez sa urmezi cu curaj rationamentul pe care il faci si din cunoastere si din intuitie, va fi OK.
Miercuri, 15 noiembrie 2023 - 15:42