De actualitate
Login
Calendar
| Februarie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
| Martie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
| 30 | 31 | |||||
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic
|
Forum
Echipament montan
Bocanci Raichle
(117)
|
||
|---|---|---|
|
maddie |
|
|
|
florinbalan ![]() |
Poate vor sa scape de riduri ?
Duminică, 19 iulie 2009 - 23:52 |
|
|
midan ![]() |
Am mai vazut la cineva talpa de bocanci Raichle din care s-au desfacut bucati, v-am mai zis de aia de 2% ... ?
Are cineva idee de la ce vine LTH, ca "ie" unii cu si unii fara http://www.mammut.ch/en/productDetail/4010765_v_7007_11/Mt.+Crest+LTH+Men.html http://www.mammut.ch/en/productDetail/4010764_v_0121_95/Mt.+Crest+GTX+Men.html Duminică, 19 iulie 2009 - 23:52 |
|
|
odin ![]() |
Arata mai bine cele colorate
Partea laterala a talpii am vrut sa spun. Cine stie ce stanca ai luat tu sub talpa, eu tind sa cred ca a fost un ciob sau o tabla pe undeva. E greu de crezut ca s-a taiat de la stanca. Oricum nu-i in regula faza cu taiatul si ruptul ridurilor. Duminică, 19 iulie 2009 - 23:48 |
|
rapel |
Ridul e situat pe bucata gri din lateral stanga(spre varf),iar cel taiat e langa el.
Duminică, 19 iulie 2009 - 23:44 |
|
|
florinbalan ![]() |
Dar arata mai bine alea colorate
Duminică, 19 iulie 2009 - 23:40 |
|
|
odin ![]() |
Din cate stiu eu, bucata aia gri este in partea dreapta a talpii. E o alta talpa, injectata. E ca un puzzle micut...talpa neagra vine peste cea gri. Si s-a rupt primul rid, socotind de la calcai spre varf, cel mai mare? Ala se rupe mereu, acolo te proptesti.
Eu incerc sa nu iau talpi colorate ci sa fie "dintr-una". Se vor rupe si din partile laterale acele chestii pe care soferii le numesc "ornamente": tot plasticul/cauciucul care inconjoara plasticul ?motion control". Sunt fasii. Duminică, 19 iulie 2009 - 23:38 |
|
rapel |
Ridul care s-a rupt la fel si cel taiat pare ca nu face parte din talpa pe care scrie vibram ,talpa e facuta din mai multe bucati iar bucata care s-a rupt e putin mai moale la atingere si de culoare gri.
Duminică, 19 iulie 2009 - 23:30 |
|
|
midan ![]() |
Eu am pantofi de la acelasi producator, modele diferite. O pereche e 44, una e 45 ca asa mi-a intrat piciorul in ei. Asa ca masuratul pe hartie nu e mereu o idee buna.
http://en.wikipedia.org/wiki/Shoe_size http://shoes.about.com/od/fitcomfort/ss/measurefeet.htm Duminică, 19 iulie 2009 - 23:27 |
|
|
florinbalan ![]() |
Deja o talpa vibram care se comporta asa in prima tura imi suna a altceva...
Duminică, 19 iulie 2009 - 23:26 |
|
rapel |
midan am 7 ani de cand merg pe munte cam de 2-3 ori pe luna ,stiu sa mi leg sireturile
Duminică, 19 iulie 2009 - 23:21 |
|
|
odin ![]() |
Nu stiu ce bocanci au aparut acum, dar cei pe care ii am eu nu am nici o problema cu ei. E singura pereche de bocanci in care m-am simtit bine (Raichle). Bine, i-am cumparat acum 2 ani.
Ce spui tu, Rapel, de probleme...la limba e din cauza spumei izolante de care am auzit ca o pun astia. Eu nici la aia de iarna nu am asa ceva! (Salomon SM 9) Problema cu capsa din fata cred eu ca o sa iti faca multe probleme. Ori e prinsa prost ori bocancul a luat alta linie de indoire, ce te face sa simti capsa. Daca nu se lasa bocancul...nu te vad bine Cum de nu ai bagat de seama cand i-ai incaltat? Sau ai crezut tu ca merge un nr fix cu al tau. Ai mei sunt cu jumatate de nr mai mari si nu am probleme, de fapt niciodata nu am avut, nici macar bataturi, colegii de ture pot depune marturie Bocancii mei nu au 2 feluri de vibram in talpa, ci e o talpa una si buna. Nu cred ca vei avea succes la garantie ca o sa iti spuna ca i-ai utilizat necorespunzator:-& La ei, garantia adica, utilizarea corespunzatoare inseamna sa mergi pe poteci usoare pana in P.Izvoarelor, Diham, ceva de genul...poteci mai de bizoni, asa... Dar du-te cu ei la magazin, nu strica. Duminică, 19 iulie 2009 - 23:21 |
|
|
cico_alex |
inca o intrebare: cum se masoara picioaru in cm sa vad ce marime am? lungimea dintre degetu mare si calcai, sau cum?
Duminică, 19 iulie 2009 - 23:17 |
|
|
midan ![]() |
@florinbalan, nu conteza faptul ca sunt facuti in Romania, conteaza ca, probabil, sunt din cei 2% acceptati cu defect de fabricatie. Conteza ca traim si cumparam din Romania ...
@rapel, nu inteleg cum capsa de fier prin care trece siretul iti lovea degetul, ori asta e defectul de fabricatie ori nu ai ales bine marimea si/sau modelul. Povestea cu tibiile poate sa fie de la modul in care ai legat sireturile. Duminică, 19 iulie 2009 - 23:16 |
|
|
cico_alex |
dupa ce am auzit legat de rigiditate, ma gandesc ca eu fac mai mult trekking si nu fac foarte intensiv "via ferata" ,plus ca nu mi-ar place sa fie rigizi.
Duminică, 19 iulie 2009 - 23:11 |
|
|
florinbalan ![]() |
Oare sa conteze faptul ca sunt fabricati in Romania?
Duminică, 19 iulie 2009 - 23:08 |
|
|
arcarius |
Mda, nu suna bine deloc pt. modelul respectiv, review-ul tau.
Duminică, 19 iulie 2009 - 22:59 |
|
|
r4zv4n ![]() |
Sa stii ca tipul de sosete folosit influenteaza foarte mult confortul.
Duminică, 19 iulie 2009 - 22:56 |
|
rapel |
Da ,f rigide .... si mi-a mai dat batai de cap prima capsa de fier pe unde intra siretul ( spre varful bocancului) cum indoiam varful bocancului cum ma izbea in degetul mare a trebuit sa ma descalt de vreo doua ori ... in schimb azi de dimineata am mers vreo 2 ore prin ploaie si balti fara sa ma ud deloc ,nici de la transpiratie nici de la apa
Duminică, 19 iulie 2009 - 22:48 |
|
|
arcarius |
@rapel, neplacuta chestie.
Probabil ca nu ti se vor schimba pt asa ceva (daca s-ar fi dezlipit sau rupt era altceva) dar merita sa te duci pana la ei sa le comunici. Chestia cu "forjatul" nu ar trebui sa te ingrijoreze, modelul asta este dat si ca model de via ferrata. Greu sa mai ai incredere in ceva (desi la pretul ala sincer vorbind nici nu m-as fi asteptat la mare lucru). Oameni buni, un lucru este sigur, merita sa faci un sacrificiu si sa dai 600-700-1000 lei pe un model "sanatos. Dar n-am inteles treaba cu tibiile. Chiar asa rigide sunt limbile bocancului?? Duminică, 19 iulie 2009 - 22:35 |
|
|
Afisari: 15,910
| ||
Adauga un mesaj in topic
|
|

Duminică, 19 iulie 2009 - 23:56