![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2023) www.carpati.org |
Pt vara am scarpa kailish luati cu un nr mai mare, insa dupa 3 ani parca s-au micsorat ori mi-a mai crescut piciorul??? Mi se pare ca s-a micsorat spatiul inauntrul lor, plus ca in coborare se misca piciorul inauntru si ma ustura pernutele de la degete (indiferent cat i-am strans, tot exista un mic frecus). Le-am schimbat brantul cu unul din dechatlon cu pernute de gel in zona degetelor si a calcaiului, e un confort mai mare insa nu a rezolvat complet problema. Folosesc niste sosete lorpen cu coolmax si unele de la smartwool cu lana, ambele cu intarituri in zonele amintite dar.... Probabil se datoreaza si talpii semirigide insa mie talpa asta imi da o siguranta pe stanca uda si nu o pot inlocui. Voi patiti asa ceva?
Si sotul meu are aceasi senzatie ca s-au micsorat bocancii, aceaiasi marca.
Multumesc tuturor!
Luni, 4 iunie 2018 - 09:00